Horoscop, Lifestyle — decembrie 28, 2013 at 02:21

Zodiile şi Erotismul…

by

Berbec

Erotismul joacă un rol important în viaţa unui Berbec şi este un criteriu esenţial în aprecierea relaţiilor cu cei din jur. Deci dacă doreşti o relaţie platonică şi romantică, nu te apropia de un Berbec. În schimb, dacă doreşti o viaţă erotică tumultuoasă, Berbecul este omul potrivit. Are nevoie să-şi exteriorizeze sentimentele şi instinctele erotice şi va aduce mereu noi idei pe plan sexual pe care va dori să le experimenteze. Virilitatea Berbecului este la maximum. Pe femei le poate chiar transformă în vampe, cuceritoare de inimi. Uniunea este foarte importantă pentru un Berbec. Frecvent, căsătoria este precipitată, de unde rezultă riscul de a greşi. Are nevoie să se afirmaţi în căsnicie. Are nevoie să se identifice cu partenerul său. Caută aprobarea de la acesta pentru a dobândi încredere în sine, arătând de ce este capabil. Are mult farmec. Când un berbec  e cel care îţi face curte, el nu se va lăsa cu una cu două, iar când i se refuză avansurile, devine nervos şi impulsiv. Aşa că fă şi tu la fel: insistă până cedează. Pentru un berbec, un afront e o mare nenorocire, dar datorită simţului umorului, trece mai uşor peste necazuri. Deci exploatează aceste două slăbiciuni ale sale. Ca să-l cucereşti arată-te activ, mobil, sportiv, atras de risc. Nevoile sale sexuale sunt foarte puternice, deşi nu stă prea bine la capitolul romantism. Deci nu încerca să umbli la coarda lui sensibilă pentru că nu merge aşa. Nici fidelitatea nu e una din calităţile sale forte. Acceptă-i desele schimbări de comportament şi chiar şi de aspect exterior, deci să nu te mire frecventele schimbări ale culorii părului, ale stilului de vestimentaţie sau ale tunsorii.

Taur

2.taurE sincer, amabil, înţelegător, încântător şi amuzant, având mereu pe buze un zâmbet sau o glumă. Îşi creează o aură de relaxare pe chip pentru ca şi ceilalţi să îi răspundă cu aceeaşi căldură. Răspunsul său iniţial în problemele sentimentale este rezervat şi precaut, deoarece vrea să ştie pe ce poziţie se află înainte de a ceda. Îi plac persoanele atrăgătoare, simpatice, modeste, discrete, de încredere, afectuoase, fidele, care îi pot fi de ajutor. Totodată se simte atras de persoane aflate într-o viaţă socială intensă: designeri, personalităţi sportive sau artistice, oameni de ştiinţă, informaticieni, sau persoane care lucrează în domenii sociale sau legate de comunicaţii. Dovezile permanente de dragoste din partea partenerului îi sunt de mare ajutor în echilibrarea să psihică, dându-i curaj să meargă mai departe în atingerea scopurilor sale. Este stabil în dragoste, de aceea suferă mult când este dezamăgit, fiindu-i foarte greu să o ia de la capăt.Taurul are o senzualitate stabilă, afectivitate mare, dar uneori poate neglija sentimentele, fiind mai mult tentat de latura materială. Deci nu strică să îl cointeresezi pe Taur atunci când trebuie cucerit, făcându-l să înţeleagă că ar putea avea chiar ceva de câştigat. Relaţiile sentimentale sunt foarte importante pentru el, pentru că nu îi place să fie singur. Are mereu nevoie de un partener alături, de aceea acceptă orice legătură, chiar sub nivelul sau decât să rămână singur. Este fidel şi loial partenerului căruia îi oferă o prietenie sinceră. Îşi exprimă sentimentele adeseori într-o manieră materială, prin cadouri, atenţii, bani, lucru care îl aşteaptă în acelaşi mod şi de la partener.

Gemeni

Dragostea, relaţiile sentimentale sau sexuale sunt puse pe un plan inferior satisfacţiei intelectuale. Îi place să iubească, dar nu o face pe cale emoţională ci mentală. Îi place să folosească vorbe mari de iubire, să facă şi să primească declaraţii de dragoste pentru că îi place să mânuiască vorbele. Este atras de convorbirile lungi la telefon, de scrisorile de dragoste, de poeziile afectuoase, de felicitările de sărbători. Se înţelege perfect cu o persoană cu un statut social ridicat, o persoană diplomată, cooperantă, afectuoasă, atrăgătoare, echilibrată şi talentată. Geamănul iubeşte mai mult mental, fără să treacă la acţiune. Îi place mai mult să cucerească decât să păstreze, căutând mereu idealul. Îl atrag întâlnirile, legăturile adulterine, fără a se da înapoi de la vreo nouă relaţie. Are tendinţa de a spiritualiza şi privi intelectual sentimentele şi viaţa erotică. Limbajul său e rafinat şi-şi va descrie sentimentele în cuvinte alese, niciodată vulgare. Totuşi este prea schimbător, încât s-ar putea să nu-şi poată păstra mult timp interesul pentru partenerul sau sau experienţele erotice deja cunoscute. Va încerca să studieze cât mai mult pentru a şti cum să-şi satisfacă dorinţele inclusiv de natură sexuală, aşa că în casa lui pot fi găsite cărţi şi reviste de sexologie, dar nu dintr-o dorinţă perversă, ci ca mijloc de informare. Sexul pentru el nu este neapărat o modalitate de a dobândi plăcere, ci de reproducere. Un geamăn face sex pentru a face copii în primul rând şi aceasta tot din tendinţa sa intelectuală de a privi lucrurile.

Rac

Racul are o mare voluptate ce poate ieşi la lumina încă din copilărie, o imaginaţie şi sensibilitate cu totul deosebite, afectivitate maximă, toate puse în slujba exprimării sentimentelor, mărind sfera erotică. Are nevoie de foarte multă iubire. Poate fi un partener excelent de viaţă, dar poate deveni şi acaparator şi gelos, cerând mereu partenerului dovezi de ataşament. În zilele sale bune, este o persoană veselă şi amuzantă, atrăgându-i pe ceilalţi cu umorul său. Îi place să-i facă pe ceilalţi să se simtă bine la el, este o gazdă ospitalieră şi le face musafirilor săi toate poftele. Relaţia ideală cu un Rac se bazează pe puternicele valori familiale şi pe sprijin reciproc. Pretinde loialitate, devotament, încredere şi înţelegere de la partener, care trebuie să fie pasional, energic, sufletist şi pozitivist din fire. Timid cum este, nici în dragoste nu are înclinaţii agresive. Transmite vibraţii pentru a-l atrage pe cel ales, de aceea doreşte că acesta să fie receptiv la stimulii săi psihici. Un Rac trebuie cucerit prin vizite insistente la domiciliul sau, singurul loc unde se simte în siguranţă. Detestă singurătatea, deci trebuie să fie mereu în compania cuiva, de aceea preferă să aibă casa deschisă mereu şi mai puţin să meargă el în vizite. Îi place intimitatea, deci trebuie să te apropii foarte mult de el pentru a-i câştiga dragostea. Totuşi, din cauza precauţiei sale exagerate, e greu să ajungi foarte aproape de un Rac. E totuşi şi foarte vulnerabil la dragoste, fiind foarte impresionabil. Că să-i captezi atenţia, e bine să te vadă puţin neajutorat, jucând chiar teatru pentru a-i câştigă compasiunea. Instinctul său matern, ocrotitor, îl va face să se apropie de ţine ca să-ţi aline necazul. Pe de altă parte, şi unui Rac îi place să fie tratat că un perpetuu copil, doritor de dragoste şi protecţie. Este un romantic incurabil, unul dintre cei mai sentimentali reprezentanţi ai zodiacului. Este ataşat de confort, de lux, de tabieturi. Trebuie să-i respecţi obiceiurile şi tabieturile, chiar dacă par absurde.

Leu

Are tendinţa de a-l considera pe cel apropiat ca pe un fel de obiect de inventar, chiar dacă are mari pretenţii de la acesta. Partenerul său trebuie să fie foarte frumos, elegant, bogat, strălucitor şi admirat de toată lumea. Este egoist şi nu caută decât satisfacerea dorinţelor proprii, neglijându-l pe celălalt. Poate fi critic cu partenerul, făcând pe şeful în orice împrejurare. El trebuie să conducă în permanenţă această relaţie pentru că nu suportă poziţia de subaltern (fie femeie, fie bărbat). Partenerul trebuie să-l ridice mereu în slăvi, să-l laude şi să-i recunoască superioritatea. Dacă se simte luat în seama şi apreciat poate deveni foarte generos în dragoste.

Fecioara

6.fecioaraEste foarte fidelă şi credincioasă, dar fără a-şi exterioriza prea mult sentimentele, iubind în linişte, în interiorul fiinţei sale. Partenerul trebuie să fie mai mult cerebral decât afectuos, pentru a putea să păstreze o legătură sentimentală. În dragoste nu tolerează nici o greşeală sau neglijenţă. Este rezervată şi timidă în dragoste. Firea sa rece şi critică îi aduce puţini admiratori. În dragoste încearcă să-şi păstreze puritatea şi virginitatea cât mai mult posibil, dintr-o dorinţa puternică de a păstra controlul asupra propriei vieţi dar şi din timiditate. Punctul sau forte este că vorbeşte puţin. Este tolerantă în dragoste, amabilă, înţelegătoare, deschisă, lăsând la o parte ironia şi sarcasmul. Din cauza dorinţei sale de a i se respecta intimitatea, e posibil că adeseori în viaţă să treacă drept o singuratică. Este prudentă şi în dragoste şi gândeşte bine chiar şi relaţiile în care se implică. Până şi pe plan sentimental urmăreşte un anume şablon sau program în care să se încadreze, asta pentru a fi sigură că va avea parte de stabilitate şi securitate. Idealul sau pe plan sentimental este un partener matur în adevăratul sens al cuvântului, o persoană conservatoare, responsabilă, aşezată, practică şi organizată ca şi ea. Are şansa să întâlnească persoana ideală în domenii legate de afaceri, pe plan profesional, printre arhitecţi, ingineri constructori, fermieri, oficialităţi guvernamentale locale, proprietari de pământ, antreprenori, politicieni.Poate fi cucerită cu discuţii despre serviciu, banalităţi cotidiene, despre diete de slăbire şi obiceiuri casnice (curăţenie, ordine), despre animale de casă, agricultură, ştiinţă, comerţ (magazine), plante, medicamente, examene, relaţii profesionale, despre unchi şi mătuşi, despre medicină (boli, medicamente)topuri, clasamente, statistici.

Balanţă

Este dulce şi delicată, simţind nevoia de a fi iubită. Merge la petreceri, la evenimente mondene, îi place mult dansul, arta, frumosul. Nu trebuie niciodată minţită pentru că doreşte numai adevărul. Îi place să mergeţi împreună la tot felul de reuniuni sociale. Îi place să fie flatată, admirată, să i se aprecieze bunul gust, frumuseţea, rafinamentul. Să i se scoată în evidenţă graţia, eleganţa, simţul artistic. Este atrasă de persoane complementare ei, chiar opuse, alături de care să creeze un echilibru armonios. Acceptă numai relaţii convenţionale, alegând din mai multe variante ceea ce îi convine cel mai mult. Din snobism, ar putea face o alegere pentru un partener care “să rupă gură târgului”, frumos în primul rând, care să-i satisfacă nevoile artistice şi estetice. În dragoste caută mult plăcerea, dar uneori îşi doreşte mai mult un partener cu care să facă impresie, fără a-l iubi profund, ci doar de suprafaţă. Îi place viaţa socială şi are şansa să devină o persoană populară, apreciată pentru umorul, graţia şi firea sa simpatică. Nu o interesează cunoştinţele superficiale iar în dragoste este precaută. Nu se leagă de persoane care nu ating standardele intelectuale căutate de ea. Trebuie să se apropie de persoane romantice, cu spirit umanitar, independent, idealist, spontan, inventiv, sociabil.

Scorpion

Este un partener misterios, secretos, pasional, sexual. Este atras de cineva care îl fascinează, îl învăluie în farmecul sau personal. Este atras de secret, deci oricamd ar acceptă o relaţie clandestină, doar pentru a-şi satisface dorinţele sexuale puternice. Are o putere pasională ieşită din comun, fiind colindat de fantezii erotice intense. Are sentimente foarte puternice legate de familie şi cămin. Toate problemele din interiorul familiei vor rămâne întotdeauna secrete, departe de ochii indiscreţi ai lumii, totul din cauza tendinţei sale protectoare şi loiale faţă de membrii famliei. Dacă e nevoie să sară în apărarea partenerului, nu se va da niciodată înapoi de la aceasta. În schimb, aşteaptă respect şi loialitate din partea partenerului. Este atras de persoane puternice, cu multă influenţă asupra sa, chiar agresive. Totuşi nu se va bucura de un cerc prea mare de prieteni, şi puţini dintre ei îi sunt prieteni apropiaţi. Este apropiat de cei care împărtăşesc aceleaşi idei ca şi el. Nu îi place să iasă prea mult în oraş ci îi plac mai mult relaţiile “de interior”. Nu va accepta niciodată ca prieteni persoane cu un caracter slab. Totuşi uneori există riscul de a se asocia cu oameni care nu sunt de încredere, oameni care vor să-i manipuleze pe ceilalţi, de aceea e necesar uneori să evalueze prieteniile în care este implicat. Poate fi totuşi o fire foarte romantică. În relaţiile cu partenerul este foarte hotărât şi direct, uneori fiind capabil de sentimentele extreme, cum ar fi gelozia şi posesivitatea.
Deoarece nevoia sa de dragoste este atât de copleşitoare, are acele tendinţe spre posesivitate faţă de partener, atât fizic, cât şi psihic. Abordează experienţele sentimentale într-o manieră foarte emoţională, dar ajungând uneori la extreme. Se implică total într-o relaţie sentimentală, este dominator, încearcă să preia complet controlul asupra vieţii partenerului şi pretinde angajare totală şi din partea acestuia. Întotdeauna ia în serios problemele sentimentale.

Săgetător

Îi place să conducă şi să ghideze relaţia, venind mereu cu noi experimente erotice pe care va dori să le pună în practică alături de partener. Poate avea vise sau fantezii erotice pe care ar dori să le pună în practică. Îşi exprimă cu prudenţă sentimentele, cenzurându-şi exprimarea liberă a sentimentelor până aproape de neutralizare, dând impresia de distanţare de partener. Dar distanţarea sau răceala nu indică nici dezinteres, nici lipsa afecţiunii şi nici frigiditate. Este profund şi pasionat, delicat, rafinat şi generos faa de partener. Este fidel atât partenerului, cât şi copiilor, cărora le dedică mult timp. Totuşi e posibil că ideea unei căsătorii să nu îl atragă prea mult de teamă să nu îi fie limitată libertatea. Oricum, sufletul sau este că a unui etern copil, deci s-ar putea să nu îl atragă prea mult asumarea unor responsabilităţi de această natură.
Că să-l păstrezi lângă tine, trebuie să-i respecţi libertatea de mişcare şi de expresie, fără a-i impune reguli şi limite. Dacă se simte constrâns îşi va pierde interesul. Oferă-i mereu ceva nou şi interesant, o nouă experienţă, o nouă schimbare, pentru că banalitatea şi lucrurile deja cunoscute îl plictisesc.

Capricorn

Poate avea parte de a sexualitate manifestată târziu, poate chiar reprimată. Educaţia din familie e posibil să-i fi impus autocenzură instinctului erotic şi al emoţiilor. Poate trăi din când în când un blocaj sentimental, provocat de teamă de erotism. Are tendinţa de a-şi suspecta partenerul, manifestându-se cu prudenţă. Are mare răbdare şi perseverenţă până îşi atinge scopurile pe plan sentimental. Priveşte sentimentele cu multă detaşare şi înţelepciune, fiind prudent în implicarea într-o relaţie sentimentală. Priveşte relaţia ca pe o responsabilitate ce trebuie îndeplinită cu seriozitate. În momentele dificile pe plan sentimental da dovadă da multă detaşare şi sânge rece, deşi este vulnerabil la suferinţe sentimentale, decepţiile făcându-l să se retragă în singurătate, interiorizandu-se şi mai mult şi alunecând în pesimism. Totuşi poate trece peste crize, revenindu-şi încet dar sigur. Este foarte punctual la întâlniri, ceea ce pretinde şi de la partener.

Vărsător

Este un partener original, modern, amical şi detaşat, un partener care îţi poate deschide porţile viitorului. Cu el poţi împărtăşi experienţe spirituale sau cel puţin interese intelectuale cu totul aparte. O mare nevoie de independenţa marchează această unire. Pentru a ajunge la sufletul lui, trebuie să te infiltrezi în anturajul lui de prieteni, într-o organizaţie sau asociaţie. Caută un partener fidel, care să va fie în acelaşi timp şi un bun prieten. Are nevoie de independenţă. Pentru Vărsători, există posibilitatea de a lucra la un moment dat cu un prieten care să îi devină mai apoi partener de viaţă. Adeseori doreşte să îşi realizeze proiectele împreună cu partenerul. În general nu primeşte atâta iubire câtă oferă. Îşi exprimă sentimentele într-un mod original, greu de înţeles uneori. Chiar şi în dragoste încearcă să inventeze mereu ceva nou, nemaivăzut. Este amabil, tolerant, serviabil, simpatic în relaţia cu partenerul.
Este adeptul noului şi al schimbărilor. Este vesel şi optimist, încercând să te molipsească deci şi pe ţine, aşa că nu-i arată niciodată o faţă îmbufnată şi tristă. Nu-i impune o viaţă singuratică sau izolată, nu-l lega numai de tine, pentru că iubeşte libertatea şi societatea. Numărul 2 nu înseamnă prea mult pentru el, ci doar lumea, universalitatea, umanitatea. Îi plac surprizele şi schimbarea, de aceea trebuie să te schimbi din mers dacă vrei să-i stai alături. Tu trebuie să fii cel care se schimbă, nu el. Este foarte fidel, oferind sprijin partenerului său, deci nu ezită să-i ceri ajutorul la nevoie. Va face totul pentru tine.

Peşti

12.pestiÎşi face mari iluzii pe plan sentimental, fiind totodată şi un mare nehotărât, neştiind ce doreşte cu adevărat de la partener. Este impresionabil, sentimental, sensibil. Poate avea tendinţa de a se refugia într-un univers imaginar sau de legături secrete şi discrete. Este un partener misterios, sensibil, înţelegător, calm, visător, creator. Adesea aşteaptă prea mult de la partener. Are nevoie să îşi împărtăşească viaţă interioară cu partenerul. Are nevoie de evoluţie spirituală în căsătorie. Îi place să fie secretos şi aşteaptă ca partenerul să îi ghicească intenţiile şi să pătrundă în universul său interior. Partenerul trebuie să îi respecte nevoia de linişte şi chiar de singurătate uneori. Are tendinţa de a se îndoi de fidelitatea şi de valoarea nevoilor partenerului său. Dacă partenerul nu se ridică la pretenţiile sale, poate fi foarte decepţionat. Un idealist, cu o sensibilitate exagerată, un romantic şi un visător. Este mereu în căutarea unui sfat de la partener, deoarece îi lipseşte încrederea în forţele proprii şi este nesigur de el. Are tendinţa de a trece prin viaţă idealizând situaţiile, oamenii, împrejurările, dându-le un aspect cu totul diferit decât în realitate. Este fericit numai dacă se va dedică altora, neglijându-şi propria persoană în totalitate. Îi place să fie mai mult singur, retras, cu propriile gânduri, eventual preocupat de una din arte pentru care se dedică tot timpul. Nu îi place să fie contrazis, pentru că este convins că are dreptate în cea mai mare parte a cazurilor. Trăind într-o astfel de lume utopică, îi va fi greu să-şi accepte greşelile. Este compasiv, tolerant, iubitor, foarte influenţabil de către cei din jur pentru că îi place să le facă la toţi pe plac. Întotdeauna amabil şi încântător, este atras de cei aflaţi la ananghie. Îi înţelege cel mai bine pe cei nefericiţi, este aproape de orice suflet neajutorat, este mai îngrijorat de problemele celor din jur decât de cele personale.

Concluzia: Când întâlneşti persoana potrivită viaţa ta se va schimba pentru totdeauna!the person

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page