Horoscop, Lifestyle — decembrie 16, 2016 at 12:29

Zodiile norocoase ale anului 2017

by

Zodiile norocoase ale anului 2017Fie ca este vorba despre noroc in dragoste, in cariera sau bunastare materiala, iata care vor fi zodiile norocoase ale anului 2017.

Leul

Leul este, cu noroc sau fara, si va fi intotdeauna, vedeta zodiacului. Leul atrage atentia asupra lui oriunde s-ar afla, fara sa faca prea multe eforturi. Are o personalitate magnetica si un caracter puternic. Este foarte usor sa placi o persoana Leu, insa la fel de usor este sa nu o poti suporta. Leul va fi una dintre zodiile norocoase ale anului 2017, pur si simplu pentru ca, datorita atitudinii sale de invingator, va reusi sa atraga in calea sa numai lucruri bune. Chiar si asa, pentru ca nimeni este perfect, ori de cate ori da gres, Leul nu se lasa doborat si persevereaza in ceea ce si-a propus. In 2017, va avea o sanatate de invidiat, va avea parte de o serie de oportunitati in cariera, iar viata sa sentimentala va merge ca pe roate.

Sagetator

Sagetatorii au foarte mari sanse sa isi gaseasca, in sfarsit, sufletul pereche in anul care vine. Se poate spune despre Sagetatori ca sunt zodia cu cel mai mare noroc in dragoste in 2017. Daca esti Sagetator, pregateste-te pentru o perioada extrem de benefica pentru viata sentimentala, mai ales in prima jumatate a anului. Incearca sa iei toate lucrurile ca atare, pentru ca nu are rost sa te stresezi si sa iti faci griji. Vei vedea ca, intr-un final, totul se va rezolva si iti vei da seama ca esti fericita. Chiar daca la inceput vei avea impresia sau nu vei vrea sa crezi ca ti-ai intalnit marea dragoste, pentru a nu fi dezamagita, trebuie sa iti amintesti sa te relaxezi si sa te lasi dusa de val.

 Scorpion

Si Scorpionii au sanse mari sa isi gaseasca un partener stabil in 2017, cu care sa ajunga sa isi contruiasca o relatie armonioasa si de durata. Pentru Scorpioni, dragostea pare sa pluteasca in aer chiar de la inceputul anului, fie ca e vorba despre reaprinderea unei scantei mai vechi, fie ca este vorba despre cunoasterea unei persoane cu totul noi. In orice situatie, Scorpionii ar face bine sa nu isi mai doreasca, asa cum le sta in fire, sa controleze totul ci sa astepte sa vada cum evolueaza relatia de la sine. In 2017, astrele le vor oferi cateva provocari Scorpionilor, insa ii vor si recompensa cum se cuvine pentru eforturile lor si pentru munca depusa.

sursa : elle.ro

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page