Horoscop, Lifestyle — aprilie 29, 2013 at 09:13

Zodiac, femei şi… lecţii de iubire ( gemeni, rac)

by

3. Femeia Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Generalitati: Iubirile hoinare

femeia gemeni
Gemenii analizeaza emoţiile, le tempereaza prin jocul spiritului şi se apără prin ironie de dominaţia amorului. Un asemenea tip este sigur instabil si ezitant. Nu simte în el destulă maturitate ca să treacă la o alegere unica si definitiva, drept pentru care prefera să se refugieze in relatii trecătoare, provizorii. Aceasta ascunde, de fapt, o fugă din faţa angajării in dragoste, o neputinţa de a iubi. În schimb, ii este uşor să se adapteze la situaţiile amoroase. Indrăgostitul din zodia Gemenilor se arată inţelegător, tolerant, ingăduitor, este expert in modul de a aborda persoana iubită, in declaraţii, in cuvinte dulci, in inflorituri şi mai ales in arta de a-şi lăsa o portiţă de ieşire. Adoptă atitudini de circumstanţă şi e plin de resurse ca să te oblige să-i ierţi greşelile.

La el predomină diplomaţia amoroasă.

Principala resursă de care dispune tipul Gemeni este să dea relaţiilor sale o turnură frăţească. Este o fiinţă agreabilă, se adaptează ritmului celuilalt, ii adoptă gusturile, pasiunile, intră cu totul in viaţa sa, devenindu-i dublul. Mai mult chiar, imbogăţeşte adesea această relaţie, dându-i un caracter intelectual.

FEMEIA:
Femeia din gemeni are senzaţia că nu aparţine nimănui, fiind in acelaşi timp gata să se dăruiască fiecăruia. Este tipul de femeie care presată, dorită de insistenţele unui bărbat, nu poate refuza, nu poate să nu se lase cucerită. Bărbatul acceptat se simte iubit, dar işi dă in curând seama că nu posedă in realitate decât o parte neinsemnată din sentimentele ei. Viaţa ei afectivă profundă se animă in planul secund care rămâne inchis faţă de bărbat.

Femeia Gemeni dă dovadă de o mare supleţe de caracter şi de o inteligenţă inţelegătoare. Cu un tact nuanţat şi rafinat, se adaptează iubitului ei, se modelează după firea acestuia, ii adoptă gusturile, preferinţele şi aspiraţiile.

Plină de fineţe şi dibăcie, se interesează tot atât, dacă nu şi mai mult, de afacerile soţului ei, ca şi de cămin, şi poate să-i fie o excelentă colaboratoare.

LECŢIA IUBIRII: Lecţia sa implică să-i înveţe pe ceilalţi că iubirea este cunoastere, iar ea trebuie să învete de la ceilalti că iubirea este sentiment.

4. Femeia Rac (22 iunie – 21 iulie)

Generalitati: Vrajile noptii

femeia rac
Se ştie că racul reprezintă semnul lunar feminin care reprezintă viata de familie, mama, căminul natal.

Ca un copil, pretinde o dragoste pe care să nu o împartă cu nimeni. O dragoste care înţelege, iartă, susţine, o dragoste dincolo de toate contingenţele, o dragoste inefabilă în care să poată revărsa, fără teama de a fi respins şi strivit, comorile de tandreţe care i se îngrămădesc in suflet. Astfel e inima unui nativ din rac, copleşită de sensibitate romantică. O inimă care nu este decât un vis de iubire în care imaginaţia brodează o mie de arabescuri în căutarea dăruirii totale.

Într-adevăr, ne putem aştepta ca acesta să fie destinul sentimental al Racului rămas copil. Cu cât idealul său e mai frumos, cu atât mai mult riscă să se năruie fragilele imagini amoroase pe care le adună în inimă în faţa repetatelor lovituri ale realităţii zilnice şi distanţa faţă de celălalt. Atunci caută singurătatea ca să se înfăşoare în coconul de mătase ţesut de propriul suflet.

FEMEIA:
Adesea, femeia dominată de Rac este o femeie copil, ingenuă, cu o anumită graţie feminină. Este o romantică floare-albastră care visează la soţul ideal, bărbatul simplu şi iubitor. Este mai curând mamă decât soţie.

Femeile din acest semn pot trăi marile pasiuni şi chiar pasiunea profundă a sufletelor-pereche. lntimitatea psihică a cuplului este de o asemenea natură încât comunicarea telepatică face ca ambii iubiţi sa trăiască de la distanţă aceleaşi senzaţii şi să se cupleze la aceleaşi emoţii.

Există două tipuri extreme de femei Rac. Una se înjoseşte adesea să nu fie decât un obiect sexual, ca urmare a pasivităţii sale extreme; e supusă docilă, se lasă dorită.

Celălalt tip de femeie din Rac, dimpotrivă, se situează la un nivel inaccesibil şi inspiră o iubire imposibil de atins: ea este, cu adevărat, arhetipul feminin cel mai pur şi cel mai profund, trezeşte în bărbat anima, acea imagine a eternului feminin pe care o poartă în el în străfundurile sufletului şi care il impinge să iubească o fiinţă devenită ideală, sacră, adesea tabu (ex: Michele Morgan). Nativa din Rac se identifică cu bărbatul in modul cel mai favorabil fericirii ambilor parteneri, ei îi revine munca cea mai grea in aspectul de adaptare abandonează iniţiativa în mîinile bărbatului şi renunţă la propria ei originalitate. Este o parteneră ideală, cu condiţia să fie iubită.

LECŢIA IUBIRII: Lecţia sa este să-i înveţe pe ceilaţi că iubirea este devotament, iar ea trebuie să înveţe de la ceilalţi că iubirea este libertate.

Vezi continuarea aici pentru Leu şi Fecioară: https://www.argumentpress.ro/zodiac-femei-si-lectii-de-iubire-leu-fecioara/

1 Comment

    Leave a Comment

    You must be logged in to post a comment.

    You cannot copy content of this page