Horoscop, Lifestyle — aprilie 29, 2013 at 09:17

Zodiac, femei şi… lecţii de iubire ( berbec,taur)

by

1. Femeia Berbec (22martie – 21 aprilie)

Generalitati: Dragoste la prima vedere

femeia berbec

Daca impulsul pasional are frau liber si se instaleaza ca la el acasa, sentimentul tandru, in schimb, pare stingher si constituie polul vulnerabilitatii, sa spunem chiar al inferioritatii acestui semn.

Exista asadar supremaţia dorinţei asupra sentimentului, a pasiunii asupra tandreţii şi în aceasta constă marca afectivă principală a nativilor în Berbec. Această fiinţă se dăruieste în întregime, reacţionează total la chemările dragostei şi ascultă întru totul de pornirile firii sale. Dar sub aparenţa rigorii şi virilităţii, sufletul său păstrează o latură copilăroasă şi ingenuă. I se întâmplă mai des ca oricui să fie cuprins de dragoste la prima vedere. Sensibilitatea sa se exprimă prea direct, cu efuziuni debordante si cu un direct ataşament capabil de violenţă, ca şi de acţiuni care pot face vâlvă. Forţa sa de seducţie este mare, fiindcă are un suflet de cuceritor, iar elanul său este nobil.

FEMEIA: 
În adâncul ei este femeia nesupusă, iar în cuplu înţelege să domine. Şi reuşeşte să o facă fără dificultate dacă alege un bărbat slab care să-i dea ascultare fără să crâcnească. Nu se supune decât dacă partenerul este o fiinţă cu adevărat superioară, în forţă şi grandoare. Femeia Berbec cunoaşte răbufniri de pasiune care cer să fie satisfăcute pe loc. Are exigenţe pe care nu şi le stăpâneşte singură. Bărbatul trebuie sa i si le satisfacă, altfel va fi repede desconsiderat.

Când iubeşte nu o opreşte nimic, iar cel pe care îl iubeşte este cel mai frumos, cel mai important, cel mai bun dintre bărbaţi. Dragostea are cu atât mai mult preţ şi mai multă savoare, cu cât adversarul trebuie îngenunchiat, dar jocul acesta face ca iubirea sa se consume în luptă, în certuri şi discuţii. Nativa din zodia Berbecului poate fi ajutată de către iubit, dacă i se dezvăluie obstacolele pe care impetuozitatea ei naturală le ignoră, dacă i se frânează impulsurile uneori pripite, dirijându-i-se energia fără să i se infrâneze entuziasmul, dacă e ajutată să aibă răbdare şi să nu ia o decizie nechibzuită, atunci ea îşi va întări puterea de stabilizare şi de realizare în cuplu. 

LECŢIA IUBIRII: Lecţia sa este să-i înveţe pe ceilalţi că iubirea este inocenţă, iar ea trebuie să înveţe de la ceilalţi că iubirea este încredere.

 

2. Femeia Taur (22 aprilie – 21 mai)

Generalitati: Marile gelozii

femeia taur

Inima acestui tip este caracteristică pentru o fire voluptuoasă, absolut tandră şi carnală, care inclină spre pasiunea profundă. Cei doi poli complementari ai dragostei -sentimentul şi dorinţa -se contopesc intr-o totalitate pasională. Nu cunoaşte chinurile disocierii afective şi este o inimă simplă care trăieşte, în acelaşi timp, simţăminte fireşti.
Taurul nu se aruncă cu capul înainte în dragoste, precum Berbecul.
Pasiunea îi cucereşte sufletul pe nesimţite, ea progresează pe căi inconştiente, precum un torent vine să mai adauge apă în spatele unui baraj. Nativul se umple gradat de sentimentul său amoros, mult timp ignorat, minimalizat sau reprimat. Dar curând pasiunea devine irezistibilă şi se revarsă, subiectul simţindu-se plin de fiinţa iubită. De aceea, odată inima cucerită, putem fi siguri că nu se va răzgândi în alegerea făcută, şi-a luat prea mult avânt ca să se oprească pe un drum atât de prielnic. Dacă iubeşte nu se mai poate face nimic, nici din partea lui, nici, cu atât mai puţin, din a celorlalţi. Va merge până la capătul pasiunii sale, fericite ori nefericite.

Făgăduielile, această veche monedă de schimb, sunt încă valabile la el. Fidelitatea, constanţa în ataşament, se regăsesc cam la toţi nativii din Taur. Instinctul de posesie se mai observă şi în nevoia profundă de a aparţine fiinţei iubite, concomitent cu posedarea ei ca şi cum ar fi un bun, o proprietate adesea păzită cu gelozie.

FEMEIA:
Personajul feminin al acestui semn zodiacal reprezintă tipul femeii feminine, atrăgătoare. Femeia Taur este în general o femeie blândă şi odihnitoare. Are chipul prospeţimii primăvăratice, al plăcerilor lacome; iubeşte natura, florile, şi are mult bun gust.

Pentru ea aspectul sexual este de maximă importanţa. Se emotioneaza încet sub crusta groasă a materialismului şi are nevoie de un partener expert şi răbdător.

LECŢIA IUBIRII: Lecţia sa este să-i înveţe pe ceilalţi că iubirea este răbdare, iar ea trebuie să înveţe de la ceilalţi că iubirea este iertare.

Vezi continuarea aici pentru Gemeni şi Rac: https://www.argumentpress.ro/zodiac-femei-si-lectii-de-iubire-gemeni-rac/

1 Comment

  1. Wavatar gabi gabriella spune:

    pentru zodia berbec se potriveste perfect…:)

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page