Horoscop, Lifestyle — aprilie 29, 2013 at 09:05

Zodiac, femei şi… lecţii de iubire ( balanţa, scorpion)

by

7. Femeia Balanta (22 septembrie – 21 octombrie)

Generalitati: Iubirea

femeia balanta

Acest tip zodiacal este înainte de toate un sentimental. Sufletul său afectuos şi iubitor se revarsă la fel precum respiră. Tandreţea sa are proprietatea de a se revărsa în bunătate, în special sub aspectul unei anumite blândeţi cu care acest altruist se străduie să-l încânte pe celălalt. Dacă iubirea înseamnă bunătate, ea înseamnă şi frumuseţe deoarece sentimentele lui au nevoie imperios de un cadru estetic ca să înflorească. A iubi, pentru el înseamnă a împărtăşi din cultul frumuseţii.

FEMEIA:
Este o făptură integral feminină, care construieşte cuplul identificându-se cu partenerul ei în modul cel mai favorabil fericirii domestice. Graţie acestei identificări se adaptează spontan la viaţa conjugală, asimilându-se cu bărbatul, cunoscându-şi propriile calităţi prin intermediul acestuia, până ajunge să simtă că face parte din el. Nu-i vine greu să renunţe la o latură din personalitatea ei pentru binele căsniciei şi se bucură de realizările soţului ei fără să aibă cel mai mic sentiment de sacrificiu. Este deci colaboratoarea visată şi o parteneră de viaţă ideală.

LECŢIA IUBIRII: Lecţia sa este să-i înveţe pe ceilalţi că iubirea este frumuseţe, iar ea trebuie să înveţe de la ceilalţi că iubirea este armonie

8. Femeia Scorpion (22 octombrie – 21 noiembrie)

Generalitati: Amorul vrajitor

femeia scorpion

Ca un vulcan ce clocoteşte în măruntaiele sale, dragostea devine la scorpion o forţă imperioasă pe care o trăieşte ca pe o posesiune, un chin. Este o iubire-pasiune, cu înflăcărări brutale, o voluptate amestecată cu fericire şi disperare, cu săruturi şi muşcături, în căutarea unui absolut dar care seamănă cu o iubire-luptă, în care e neapărată nevoie de un învingător şi de un învins.

FEMEIA:
Legea sexului este o lege imperioasă la femeia în Scorpion. Această femeie feminin-erotică practică o artă a seducţiei care este o cochetărie percepută ca agresiune care maschează dorinţele instinctive.

Acest tip de femeie este foarte potrivită să “vrăjească” bărbatul care se lasă prins de latura ei mai masculină. Vampa are un farmec narcisiac nesfârşit, de care uzează ca să cucerească inimile bărbaţilor întrun scop crud şi uneori chiar sadic. Nu sunt rare cele care se mulţumesc “să pună mana” pe un bărbat ca să-l despoaie de prerogativele sale masculine şi să-l aducă la cheremul lor.

De fapt femeia Scorpion doreşte în străfundul inimii, parcă fără să vrea, ca bărbatul să o domine, să o stăpânească.

Ca şi bărbatul, femeia în acest semn zodiacal aduce în cuplul pe care îl creează o nuanţă mai mult sau mai puţin puternică de sado-masochism.

LECŢIA IUBIRII: Lecţia sa este să-i înveţe pe ceilalţi că iubirea este pasiune, iar ea trebuie să înveţe de la ceilalţi că iubirea este şi înseamnă dăruire şi abandon.

Vezi continuarea aici pentru Săgetător şi Capricorn: https://www.argumentpress.ro/zodiac-femei-si-lectii-de-iubire-sagetatorcapricorn/

2 Comments

    Leave a Comment

    You must be logged in to post a comment.

    You cannot copy content of this page