Evenimente — decembrie 21, 2013 at 12:47

Ziua Minorităţilor Naţionale din România -18.12.2013, Călăraşi

by

Comunicat de presa  

Ieri, 18.12.2013, in sala de sedinte a Primariei Municipiului Calarasi s-a desfasurat actiunea culturala dedicata Zilei Minoritatilor Nationale din Romania.

100_7365

Actiunea a fost organizata de filiala municipiului Calarasi a Asociatiei Partida Romilor „Pro-Europa” cu sprijinul Primariei Municipiului Calarasi.

Cu acesta ocazie a fost prezentata cultura roma, ca parte integranta la dezvoltarea patrimoniului cultural romanesc si universal.

Alaturi de membrii organizatiei neguvernamentale au fost Primarul Municipiului, domnul Stefan Daniel Dragulin, reprezentanti ai Casei Corpului Didactic si ai asociatiilor rome din municipiul Calarasi – Asociatia Alege Sa Traiesti, Asociatia „Centrul Comunitar Oborul Nou” si „Filantropica Romilor”.

Filiala municipiului Calarasi a Asociatiei Partida Romilor „Pro-Europa” multumeste pe aceasta cale  Primariei Municipiului Calarasi penru sprijinul acordat in realizarea acestui eveniment, multumeste invitatilor la actiune pentru  participare si, nu  in ultimul rand elevilor: Constantin Lucian, Bucur Andrei, Simion Bogdan Ionut, Pirvu Adrian, a caror maiestrie in interpretare instrumentala a incantat publicul, dar si grupului vocal si grupului de dans „ILO ROMANO” al filialei municipiului Calarasi. De asemenea, multumim domnului Ionut Sorin Paun, student anul II la Facultatea de Teologie Bucuresti pentru pregatirea  grupului vocal.

Tuturor cititorilor acestor randuri, un Craciun Fericit si un An Nou plin de impliniri! 

Cu deosebit respect,
Stancu Daniel,
Presedinte Filiala Municipiului Calarasi
a Asociatiei Partida Romilor „Pro-Europa”

[wzslider autoplay=”true”]

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page