Comunicate de presă — august 1, 2017 at 17:53

Zilele Orașului Lehliu Gară, un bun prilej pentru furnizarea de materiale publicitare și informații

by

In mod traditional, orasul Lehliu Gara, organizeaza un eveniment public, intitulat Zilele Orasului, in  fiecare an, in aceiasi luna. Cunoscand acest aspect, si stiind ca la acest eveniment desfasurat intr-o locatie din centrul regiunii Valea Mostistei, participa mii de cetateni, Gal-ul nostru si-a programat din timp prezenta.

gal valea mostistei2In perioada 28.07.2017 – 30.07.2017, am fost in mijlocul participantilor, si cu ajutorul infrastructurii speciale detinute am desfasurat activitati de animare a teritoriului, centrate pe intalniri directe cu participantii la acest eveniment, potentiali beneficiari ai programului Leader, furnizarea de materiale informative si de informatii.

gal valea mostisteiEvenimentul a fost un prilej potrivit pentru a populariza intr-un mod mai eficient datele privind lansarea masurilor pe care Gal-ul le-a pregatit spre finantare. Intr-o atmosfera extrem de prietenoasa intretinuta de nenumaratii participanti la acest eveniment, comercianti, artisti sau simpli vizitatori, eficienta activitatii s-a dublat.  Ne-am aflat la ”firul ierbii”, in cadrul unui eveniment public, care a amintit tuturor de atmosfera balciurilor de altadata. Numarul foarte mare de vizitatori, diversitatea artistica a programelor desfasurate, oportunitatile de relaxare existente si numeroasele produse care s-au comercializat, au creat o ambianta atractiva, pe gustul fiecaruia. Importanta desfasurarii  unor astfel de evenimente, rezulta si din faptul ca, este un prilej extrem de potrivit pentru oameni sa se intalneasca si sa socializeze. A fost un moment de bucurie colectiva si inter-relationare pe care cetatenii l-au receptat corespunzator. Se creaza astfel premizele necesare dezvoltarii capitalului social si al coeziunii sociale, elemente identificate ca fiind puncte slabe ale acestui teritoriu.

gal valea mostistei3Gal-ul a profitat de acest eveniment, si prin reprezentantii sai, a fost zilnic prezent, desfasurand activitati eficiente, specifice, cu costuri mici. Pavilionul care ne-a gazduit este o achizitie acceptata in program si a fost plasat astfel incat, toti vizitatorii sa afle in mod facil, ca grupul de actiune locala Valea Mostistei, militeaza pentru crearea unor comunitati active si inovative, necesare dezvoltarii durabile a spatiului rural din Valea Mostistei.

gal valea mostistei4Organizarea unui asemenea gen de evenimente, este prevazuta si in Strategia de Dezvoltare a Microregiunii si in alte locatii ale acesteia. Am gandit o masura care sa finanteze asemenea evenimente unde  cetatenii au posibilitatea sa se intalneasca si sa se bucure impreuna.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page