Horoscop, Lifestyle — martie 11, 2016 at 23:13

Zile bune și rele legate de data nașterii

by

Pe baza zilei noastre de nastere, putem afla valoarea numarului nostru psihic, care determina si exprima felul cum ne privim pe noi insine, cum ne alegem hrana si prietenii, care ne sunt necesitatile, ambitiile si dorintele, ce preferinte sexuale avem si care sunt perioadele favorabile pentru toate acestea.

Cum se calculeaza? Numarul psihic se obtine reducand la o singura cifra data zilei de nastere. Cei a caror data de nastere este reprezentata de un singur numar intre 1 si 9 au doar acel numar psihic.

Cei care au  data de nastere alcatuita din doua cifre sunt afectati (pe langa numarul psihic rezultat din adunarea si reducerea la o singura cifra a numarului compus) si de fiecare in parte din cele doua cifre ale datei de nastere.

De exemplu: cei nascuti pe 15 au numarul psihic 1+5=6, dar sunt influentati si de 1, si de 5.

-cifra-destinului- 1. Este numarul psihic al celor guvernati de Soare si nascuti in zilele de 1, 10, 19 sau 28 ale oricarei luni. Cei cu numarul psihic 1 sunt sobri, solizi, punctuali, clari in exprimare, cu personalitate puternica, grijulii cu ceilalti, autoritari si norocosi.

Ei isi expun rapid opiniile, pretind multa atentie si respect. Sunt plini de grija si asteapta acelasi lucru de la cei din jur. Isi fac prieteni cu usurinta, dar rup cu dificultate prieteniile.

 • PERIOADE NEFASTE. Cand Soarele este in cadere (in octombrie, noiembrie si decembrie), cei cu numarul psihic 1 trec prin momente nefavorabile: sunt dezinteresati de munca, au un tonus slab, sunt afectati de boli, stres si incordare. In aceste perioade, nu este recomandat sa-si faca planuri si proiecte pentru ca nu vor avea castig de cauza.
 • PERIOADE FASTE. Intervalele 21 martie-28 aprilie si 10 iulie-20 august sunt perioade puternice si favorabile pentru proiecte noi, investitii, promisiuni, contracte si actiuni.
 • ZILE BUNE. Duminica si luni. Daca una din ele cade intr-o zi de 19 sau 28 din orice luna, devin si mai benefice.
 • DATE BUNE. Zilele de 1, 4, 10, 13, 19, 22, 28 si 31 ale oricarei luni sunt bune, iar cele din 1, 19 si 28 sunt deosebit de favorabile. Orice actiune inceputa in aceste zile va fi indeplinita cu usurinta. Daca ele coincid cu perioade puternice, sunt deosebit de norocoase.
 • AVERTIZARE. Celor cu numarul psihic 1 li se recomanda sa se gandeasca la bugetul lor inainte de a cheltui fara masura, pentru sine sau pentru ceilalti. si mai ales nu trebuie sa ia hotarari pripite!

2. Este numarul psihic al celor guvernati de Luna si nascuti in zilele de 2, 11, 20 sau 29 ale oricarei luni. Persoanele nascute in 29 sunt cele mai norocoase. Barbatii nascuti in 29 sunt puternici mental, foarte muncitori si norocosi. Dar si ceilalti, au parte de prosperitate, respect si onoare, desi sunt capriciosi, susceptibili, predispusi la tuse, raceli, boli de piele si suferinte ale inimii.

 • PERIOADE NEFASTE. Lunile in care numarul 2 are cele mai multe probleme psihice si fizice si cand sunt obligati sa faca fata multor greutati sunt decembrie, ianuarie si februarie.
 • PERIOADE FASTE. 20 iunie-27 iulie este perioada cea mai benefica, motiv pentru care se numeste Casa Lunii. Acum pot fi promovate afaceri, activitati noi, calatorii si planuri de viitor.
 • DATE BUNE. Zilele de 2, 11, 20 si 29 ale oricarei luni sunt bune, ca si cele de luni in care data este 1, 2, 4, 7, 10, 11, 13, 16, 19, 20, 22, 25 ori 29 (deosebit de favorabila).
 • ZILE BUNE. Orice luni si duminica de peste an, mai ales daca au una din datele mentionate mai sus.
 • EXCEPTIA LUI 11. 11 este considerat numar mistic, iar nativii sai sunt inzestrati cu o capacitate speciala de a capta orice fel de vibratii si de a crea un ritual din tot ce intreprind.

3. Este numarul psihic al celor guvernati de Jupiter si nascuti in zilele de 3, 12, 21 sau 30 ale oricarei luni. Fiind un numar dinamic, 3 ii face pe nativii lui independenti, indrazneti, activi, foarte muncitori, disciplinati si increzatori in fortele proprii. Cei nascuti in data de 3 sunt cel mai putin norocosi si trebuie sa lupte cel mai mult ca sa reuseasca in viata. Cei nascuti in 12 au foarte mult magnetism, sunt mai norocosi si se bucura de multe reusite, dar dupa ce depun ceva efort si sunt ajutati de prieteni sau autoritati.

Cei din 21 sunt mai tristi si nu au la fel de mult succes ca celelalte numere 3 din cauza influentei cifrei 2 din data initiala, iar cei nascuti in data de 30 sunt (din cauza cifrei 0) cel mai putin norocosi dintre toti oamenii cu numarul psihic 3 si sunt si cei care trebuie sa lupte cel mai mult ca sa se impuna.

 • PERIOADE NEFASTE. Lunile octombrie si noiembrie nu sunt favorabile. in aceste perioade, trebuie evitate proiectele noi si calatoriile lungi.
 • PERIOADE FASTE. 19 februarie-20 martie si 21 noiembrie-20 decembrie sunt perioadele favorabile, cand e bine sa fie incepute proiecte si efectuate calatorii, pentru ca se soldeaza cu beneficii indelungate.
 • DATE BUNE. Zilele de 3, 12, 21 si 30 ale oricarei luni. 6, 9, 15, 18, 24 si 27 sunt si ele favorabile.
 • ZILE BUNE. Joi este cea mai buna zi din saptamana pentru persoanele cu numarul psihic 3, pentru ca e dominata de Jupiter, dar si zilele de luni si miercuri sunt benefice, fiindca atunci primesc vesti bune si au parte de castiguri.

4. Este numarul psihic al celor nascuti in zilele de 4, 13, 22 sau 31 ale oricarei luni. Persoanele nascute in 31 sunt cele mai norocoase. Toti cei mentionati sunt insa dominati de Nodul Nord al Lunii (care este prin definitie o forta activa dezbinatoare, care actioneaza in special la nivel mental, fiind considerat malefic si cu vibratie scazuta) si sunt schimbatori, suspiciosi si neincrezatori in sine.

 • PERIOADE NEFASTE. Lunile octombrie, noiembrie si decembrie nu sunt favorabile cifrei 4. in aceasta perioada, cresc tristetea si obstacolele in munca si scad rezistenta fizica si entuziasmul.
 • PERIOADE FASTE. 21 martie-28 aprilie si 10 iulie-20 august sunt perioade favorabile pentru o slujba noua, planuri de viitor si finalizarea proiectelor neterminate.
 • DATE BUNE. Zilele de 4, 13, 22 si 31 sunt considerate favorabile. Cand cad intr-o zi de luni, datele de 1, 3, 5, 12, 14, 19 si 21 sunt si ele pozitive.
 • ZILE BUNE. Sambata, duminica si luni sunt zile favorabile celor cu numarul psihic 4. Cand coincide cu date favorabile, au o forta pozitiva suplimentara.
 • EXCEPTIA LUI 13 si 22. Contrar superstitiilor legate de numarul 13, in numerologie, 13 nu este de rau augur si nici ghinionist. El este numarul oamenilor practici, vioi si de nadejde. Cei nascuti in data de 22 sunt deosebit de puternici si reunesc toate calitatile lui 4. incapatanati si dificili, in anumite cercuri sunt considerati mistici si deosebit de inzestrati.

5. Este numarul psihic al celor dominati de Mercur si nascuti in zilelede 5, 14 sau 23 ale oricarei luni. Este numarul celor cu caracter bland, suflet fragil si gandire evoluata. Acesti oameni se adapteaza usor si suporta orice vicisitudine cu zambetul pe buze. Cei cu numar psihic 5 sunt foarte intuitivi, pot sa inteleaga fara gres intentii ascunse si descopera cu usurinta orice manevra tainuita.

Ei sunt chiar capabili sa raspunda inainte ca interlocutorul sa fi terminat de formulat intrebarea. Cei nascuti pe 23 sunt ajutati permanent si sunt mai norocosi decat restul, iar cei de pe 14 sunt cel mai putin norocosi. Ei trebuie sa depaseasca multe obstacole si greutati, multa opozitie in viata de familie, desi au parte de succese pe plan material destul de repede si de timpuriu.

 • PERIOADE NEFASTE. Cei cu numarul psihic 5 sunt uneori tristi, dezinteresati, bolnavi, pentru ca Mercur este deseori retrograd. in lunile mai, septembrie si decembrie au pierderi financiare si fac imprumuturi. in cel mai bun caz, se simt singuratici, respinsi, suspiciosi, nesiguri si incapatanati.
 • PERIOADE FASTE. Numarul psihic 5 are ca perioade faste 21 mai-20 iunie si 21 august-20 septembrie. Pot sa inceapa un serviciu nou, sa incheie contracte, sa faca promisiuni si afaceri noi si sa caute o locuinta.
 • DATE BUNE. Zilele de 5, 14 si 23 ale oricarei luni sunt favorabile si foarte benefice cand cad in perioadele bune.
 • ZILE BUNE. In general, miercurea si vinerea. Sunt foarte bune cand coincid cu datele favorabile.

6. Este numarul psihic al celor dominati de Venus si nascuti in datele de 6, 15 sau 24 ale oricarei luni. Acesti nativi au mult magnetism, iubesc luxul, au suflet de artist si sunt rafinati. Atrag cu usurinta sexul opus, sunt iubiti si respectati. Cheltuiesc cu generozitate, sunt sociabili, intalnesc oameni minunati si calatoresc adesea. Femeile cu numar psihic 6 sunt frumoase si rafinate, lente, dar temperamentale (cel putin pana la 25 de ani)! Dupa aceasta varsta, ele devin mai interesate de cariera si de viitorul lor, dar continua sa-si ajute familia si parintii. Raman insa pasionate de bijuterii si confort.

 • PERIOADE NEFASTE. Lunile aprilie (partial), octombrie (partial) si noiembrie nu sunt deloc favorabile. in perioadele cand Venus e retrograd, survin bolile, vestile proaste si obstacole la locul de munca.
 • PERIOADE FASTE. 20 aprilie-18 mai si 21 septembrie-19 octombrie sunt puternice si favorabile (indeosebi intervalele 20-30 aprilie si 1-19 octombrie).
 • DATE BUNE. 6, 15 si 24 ale oricarei luni sunt favorabile. La fel, zilele de 3, 9, 12, 18, 21, 27 si 30.
 • ZILE BUNE. Miercurea si vinerea. Cand se suprapun cu oricare din datele mai sus mentionate, aduc chiar noroc!

7. Este numarul celor dominati de Capul si Coada Dragonului si al celor nascuti in zilele de 7, 16 sau 25 ale oricarei luni. Ei intampina atatea esecuri, incat ajung sa se considere ghinionisti. Sunt poeti renumiti, artisti, ganditori, reformatori si cercetatori. Toate numerele 7 au nevoie de mai multa atentie decat orice alt numar psihic si trebuie sa fie corect ghidate. Au insa un suflet bun, sunt romantice, sociabile si foarte independente. Cei cu numar psihic 7 apartin spiritului si religiei. Sunt deci visatori, sociabili, originali in exprimare si independenti in conceptia fata de viata. Din acest motiv, isi creeaza o individualitate proprie, originala si uluitoare pentru ceilalti.

 • PERIOADE NEFASTE. Lunile ianuarie si februarie sunt perioadele cele mai slabe, in care nativii isi pierd curajul, ocaziile favorabile sau doar irosesc timpul degeaba. Devin dependenti de ceilalti, timizi si neintelesi.
 • PERIOADE FASTE. 21 iunie-20 iulie este cel mai favorabil interval pentru cei cu numarul psihic 7. Acum pot sa inceapa o activitate noua, sa pretinda conditii de viata mai bune, sa semneze contracte.
 • DATE BUNE. Zilele de 7, 16 si 25 ale oricarei luni. Dar si 1, 10, 19, si 28 datorita vibratiei bune a lui 1 fata de 7. Zilele de 2, 11, 13, 20, 22, 29, si 31 pot sa fie si ele favorabile daca coincid cu zilele bune din saptamana.
 • ZILE BUNE. Duminica, luni si miercuri.

8. Este numarul psihic al celor nascuti sub influenta lui Saturn si in zilele de 8, 17 si 26 ale oricarei luni. 8 este numarul increderii si al hotararii, al misterului si al celor neintelesi. Viata celor nascuti cu numarul psihic 8 este o lupta permanenta, in care nu cedeaza pana nu-si ating scopul. Introvertiti, retrasi, rabdatori, profunzi, calmi si sobri, ei sunt nascuti sa serveasca o cauza pentru care sa se sacrifice, indeosebi pentru cei multi si saraci.

 • VARSTA DE COTITURA. Cei cu numarul psihic 8 nu pot sa economiseasca nimic pana la 35 de ani si trec prin numeroase crize financiare. Dupa aceasta varsta, se stabilizeaza si incearca sa-si dezvolte capacitatile si abilitatile mentale si psihice.
 • PERIOADE NEFASTE. Ori de cate ori Saturn este retrograd sau eclipsat, cei cu numarul psihic 8 trec prin momente proaste. La fel se intampla si in primele 12 zile ale lunii ianuarie, in ultima saptamana din februarie si in lunile decembrie, martie si aprilie.
 • PERIOADE FASTE. Desi numarul 8 este considerat puternic, perioadele de maxima sansa sunt 20 septembrie- 25 octombrie si 20 ianuarie- 20 februarie.
 • DATE BUNE. Zilele de 8, 17 si 26 ale oricarei luni sunt norocoase. La fel, datele care prin adunarea cifrelor dau 1, 3 sau 6. In intervalele 21-31 decembrie, 20-27 ianuarie si 19-26 februarie, acestea devin si mai puternice.
 • ZILE BUNE. Sambata este ziua cea mai buna si, cand coincide cu o data favorabila dintr-o perioada puternica, ea devine o zi speciala.

9. Este numarul psihic al celor dominati de Marte si nascuti in zilele de 9, 18 sau 27 ale oricarei luni. Cei cu acest numar spun mai intai NU si abia apoi DA, sunt predispusi la accidente si neplaceri legate de foc, explozibil sau electricitate. Cand sunt frustrati, devin razbunatori, agresivi si chiar cruzi. Reactioneaza prompt la primul semn defavorabil. Mecanismul lor de aparare este puternic si sunt mereu in garda, pregatiti sa faca fata oricarei probleme. De aceea, starnesc invidia celor din jur pentru repeziciunea si indemanarea cu care se descurca. Ei isi doresc permanent sa fie iubiti si simpatizati. Perioade nefaste, intervale nefavorabile sunt la inceputul lunilor martie, mai si iunie si 1-21 octombrie si 27 noiembrie-27 decembrie. Infrangeri, esecuri in dragoste, neintelegeri, probleme de sanatate, indoiala, griji, toate sunt intalnite acum.

 • PERIOADE NEFASTE. In intervalele 21 martie-26 aprilie si 21 octombrie-27 noiembrie, cei cu numarul psihic 9 au parte de noroc.
 • DATE BUNE. Zilele de 9, 18 si 27 ale oricarei luni sunt bune, ca si 3, 6, 15, 21, 24 si 30 in perioadele lor puternice, cand devin si mai norocoase.
 • ZILE BUNE. Marti si vineri sunt considerate zile bune, sansele cresc in intervalele in care nativii resimt influenta pozitiva a planetelor.
 • AVERTIZARE. Intervalul 27-36 si anul 45 sunt importanti

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page