Evenimente, Ultimile Știri — martie 28, 2014 at 08:46

Zgonea şi Florea degeaba…la Călăraşi

by

În cursul zilei de ieri o vizită intempestivă şi cam pe şest s-a desfăşurat la Călăraşi. Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei  Deputaţilor, nu a avut altceva de făcut decât să dea o tură…degeaba, pe lângă stadion cu deputatul Daniel Florea.

1604423_272266619603547_1649409704_nDupă ce cu ziariştii de casă şi cu acţiuni de imagine,  Daniel Florea încearcă să creeze o realitate pe care nu mai el o vede,ieri s-a mai încercat o forţare.Vizita la Saint-Gobain,Aldis , Donalam şi câteva minciunele, transmise prin intermediul unor ziarişt,i nu rezolvă lupta pentru putere în PSD şi nici problema locurilor de muncă în Călăraşi.

Realitatea este că deputatul Florea este marginalizat în PSD Călăraşi. După ce cu o zi în urmă la şedinţa  Comitetului executiv al PSD Călăraşi, desfăşurată la Fundulea, majoritatea covârşitoare a organizaţiilor PSD, a consilieriilor locali şi judeţeni, a conducerii PSD Călăraşi şi-au arătat susţinerea pentru Dan Cristodor, ce rost are această vizită de imagine a lui Zgonea!!!???

Se spune că o fotografie spune cât o mie de cuvinte. De ce este dezamăgit Liviu Muşat? Uitaţi-vă la fotografie! Şi de ce nimeni din conducerea PSD nu este cu ei?

Nelu Bălaşa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page