Educaţie — iunie 3, 2015 at 19:51

Zece companii franceze oferă burse studenţilor români

by

Zece companii franceze oferă burse studenţilor români. Asta după ce Ambasada Franţei, prin intermediul Institutului Francez, şi Agenţia Universitară a Francofoniei au încheiat convenţii de parteneriat cu zece companii de top din România.

 

burse-

Datorită acestor 10 companii, aproape 20 de tineri studenţi români vor pleca în Franţa, la începutul anului şcolar, pentru a urma o specializare şi un stagiu. Un stagiu practic într-o întreprindere, care le va permite dezvoltarea de noi competenţe în cadrul unei pregătiri de excelenţă în diverse domenii„, a declarat FRANCOIS SAINT-PAUL, ambasadorul Franţei la Bucureşti.

Programul permite firmelor să descopere colaboratori cu potenţial ridicat, care pot servi la dezvoltarea pe termen lung a companiilor. Dar contribuie şi la inserţia profesională în România a tinerilor înzestraţi şi formaţi la înalte standarde occidentale.

În ultimii patru ani, peste 30 de tineri români au beneficiat de o bursă de formare de excelenţă înFranţa şi au făcut un stagiu de şase luni în cadrul companiei partenere.

sursa stiridineducatie

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page