Comunicate de presă, Ultimile Știri — decembrie 23, 2015 at 18:28

Wrapped Up – Lansare de întreprindere socială

by

AFIS - Wrapped Up-page-001 Călărașenii sunt așteptați miercurii, 30 decembrie, ora 14:00, la Hestia Hotel să asiste la evenimentul de lansare a întreprinderii sociale Wrapped Up. Acolo, ei vor avea ocazia să ia parte la conferința de lansare a întreprinderii, vor avea oportunitatea de a învăța pașii necesari înființării unei afaceri sociale și vor putea interacționa cu experți în domeniu la pauza de cafea și gustări. De asemenea, participanții vor putea discuta cu fondatorii proiectului despre oportunități de angajare. Intrarea la eveniment este liberă, iar masa, cafelele și materialele de conferință (pixuri, mape și carnețelele) sunt asigurare de organizatori.

Wrapped up vine cu o soluție atât pentru cupărătorii care și-au uitat pungile de cumpărături acasă, cât și pentru mini-market-urile care nu își permit să le ofere clienților pungi gratuite. Soluția este o pungă care reduce costurile aproape de zero, iar Wrapped Up este acolo să o pună la dispoziție.

Fiind o întreprindere socială, All Wrapped are obligatia de a reinvesti 90% din profit in activitati sociale si de a angaja 50% din personal din randul grupurilor vulnerabile pe parcursul a 3 ani de la înființare.

Programul evenimentului va fi următorul:

  • Prezentare general proiect POSDRU
  • Prezentare Asociația Centru de Cercetare Pentru Dezvoltare Durabilă
  • Prezentare Wrapped Up.
  • Panel de discuție între public și administratorii și angajații Wrapped Up

Titlul proiectului: “iSES- incluziune pe piața muncii prin structure de economie socială”.

Proiect co-finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investește în oameni!

Axa prioritară nr. 6: “Promovarea incluziunii sociale”

Domeniul major de intervenție nr. 6.1: “Dezvoltarea economiei sociale”.

ID Proiect: POSDRU/173/6.1/S/147132

Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României.

contact: media.studevent@gmail.com

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page