Lifestyle, Sănătate — mai 7, 2013 at 11:08

Vrei un corp atrăgător şi tânăr?

by

Motto: “Lasă-i unui bărbat o mână liberă, iar el o va plimba pe tot corpul tău” – Mae West

vrei un corp frumosReacţiile masculine sunt foarte diferite de cele feminine, deoarece femeia, în momentul în care admiră un bărbat, este sedusă de personalitatea acestuia şi nu acordă o atenţie prea mare fizicului său. Dar la un bărbat, iubirea pe care o poartă unei femei este inseparabilă de dorinţă, iar pentru marea majoritate, frumuseţeacorpului este elementul care potenţează erotismul şi care face să se nască şi să ardă puternic flacăra iubirii. Bărbatul este cucerit de frumuseţea corpului feminin, acesta fiind un lucru esenţial pentru el, de aceea femeia nu se înşeală atunci când îi acordă o importanţă atât de mare. corpul feminin, chiar dacă este atât de binecunoscut, în cele mai mici detalii ale sale, va provoca întotdeauna admiraţia bărbaţilor şi le va aprinde dorinţa.
Ce poate face o femeie pentru a-şi menţine un corp atrăgător sau pentru a-şi transforma corpul în zonele în care acesta mai necesită modificări pentru a ajunge la o formă cât mai armonioasă?

În primul rând, alimentaţia este cel mai important factor pentru ca o femeie să vrei un corp frumos2îşi păstreze uncorp atrăgător şi tânăr. Printr-o alimentaţie sănătoasă o femeie îşi poate păstra corpul tânăr şi suplu până la o vârstă înaintată. “Femeia-şnur”, genul care este foarte promovat astăzi, nu este acea femeie care a cucerit inimile bărbaţilor şi care a produs bucurie ochilor şi inimii lor. Dacă întrebăm orice bărbat despre cum ar trebui să fie femeia visurilor lui, acesta ne va răspunde că va trebui să aibă forme foarte armonioase, să fie la fel ca statuile vechi din India sau din Grecia antică, corpul său să aibă forma unei amfore. Iată cum este prezentat un astfel de arhetip feminin în scrierile tradiţionale indiene: ” Femeia are un chip frumos, iar corpul ei este foarte moale, cu pielea aurie, mătăsoasă şi delicată. Ochii ei strălucesc fermecători, are sâni mari şi o talie subţire. Are mers de lebădă, o voce joasă şi muzicală şi-i place să se îmbrace cu haine fine.” Sau: ” Are un corp puternic şi totodată delicat, talie subţire, sâni şi fese mari, are pielea brunetă sau arămie.”
Orice bărbat care va fi întrebat cum ar dori să fie femeia iubită, va spune că doreşte ca ea să aibă trăsături frumoase, să aibă sâni mari şi fermi, o talie subţire, un abdomen plat, şolduri largi şi armonioase şi glezne fine (cele care nu sunt încă convinse de acest lucru vor trebui să-i observe mai mult pe bărbaţi).

Ce ar trebui să facă o femeie care nu are unul din aceste atribute (aspecte) dezvoltate? Să lucreze pe partea respectivă din corp pentru a şi-o armoniza.

Pentru creşterea sânilor este foarte eficient masajul lor în fiecare seară cu cremă. De asemenea s-a constatat că are o eficienţă foarte mare consumarea unor plante (germeni de grâu, lemn dulce, fenicul). Lemnul dulce împreună cu feniculul vor trebui să fie consumate astfel:
– Planta uscată se va măcina fin.
– 2 g de pulbere (amestec în părţi egale) vor fi ţinute sub limbă timp de 20 de minute iar apoi vor fi înghiţite cu apă . În perioada în care plantele vor fi ţinute sub limbă, se va conştientiza efectul lor.
– plantele vor fi amestecat în prealabil cu apă minerală , până vor fi uşor moi.
– plantele se iau de 4 ori pe zi, la intervale de 6 ore. Este o metodă tradiţională de tratament cu plante medicinale, în care acestea se folosesc ca “medicament”.
vrei un corp frumos1Organismul uman, cea mai minunată creaţie a Naturii, este dotat cu o inteligenţă naturală, diferită de ceea ce numim în mod obişnuit inteligenţă umană. Este vorba despre imensa abilitate anatomico-fiziologică investită în toate organele sale şi în funcţionarea coordonată a acestora. Marele secret al sănătăţii şi armoniei este intrarea în legătură cu acele puteri tainice ale Naturii care sălăşluiesc nebănuite în propria noastră fiinţă. Noi doar trebuie să ne acordăm cu ele şi să le lăsăm să se manifeste nestingherite. În acest mod corpul se autocurăţă, se autovindecă şi se automenţine în cea mai bună formă posibilă. Natura ne pune în permanenţă la dispoziţie energiile sale benefice… ea nu îşi blochează propriile procese. Ne confruntăm cu starea de boală şi de dizarmonie numai atunci când încălcăm legile naturale ale vieţii. Natura ne-a înzestrat cu instrumente potrivite pentru a ne păstra fiinţa într-un minunat echilibru şi într-o deplină armonie: bunul simţ, inteligenţa şi intuiţia.
Sursa: Din tainele frumuseţii feminine

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page