Plăcerile vieţii, Seducţie — aprilie 21, 2013 at 13:39

Vrei să faci sex de două ori pe zi în fiecare zi?

by

Bărbații vor mai mult sex decât femeile? Da, dar femeile nu au nimic de obiectat in privința asta.

in certi sguardi che si nasconde l'infinito..Nimic nu relaxează atmosfera într-un cuplu mai mult decât o partidă fierbinte de sex, la mijlocul zilei, poate chiar în pauza de prânz. Dacă până acum nu aveai timp să faci sex decât de trei sau patru ori pe săptămână şi ţi-ai dori mai mult, iatâ reţeta succesului unei vieţi sexuale picante: calendarul săptămânal de sex!

 Iată ce ai de făcut:

Luni: Sexul antistres

Zilele de luni sunt, pentru fiecare dintre noi, cele mai tensionate, atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic, pentru că sărim din liniştea weekend-ului în stresul cotidian. De accea, se recomandă o partidă de sex romantic, după cină, care vă va calma pe amândoi înainte de culcare şi vă garantează că veţi avea o săptămână minunată.

Marţi: Rapid, înainte de cină

E a doua zi a săptămânii, veniţi amândoi de la serviciu, lăsaţi la o parte pregătirea cinei pentru câteva minute şi nu deschideţi încă televizorul pentru că azi mâncaţi desertul înainte! Năpustiţi-vă unul asupra celuilalt cu poftă şi înfruptaţi-vă împreună unul din bunătăţile corpului celuilalt. Vă garantăm plăcerea unui orgasm exploziv!

Miercuri: Sex la televizor

E mijlocul săptămânii, aşa că vă puteţi aşeza liniştiţi în pat sau pe canapea, la un film, pe care nici unul dintre voi nu ţine neapărat să îl vadă până la capăt. În timpul filmului, într-unul dintre momentele mai plictisitoare, vă puteţi ţine de urât unul altuia cu o partidă de sex. După ce aţi început să vă excitaţi, acţiunea filmului o să devină oricum neinteresantă.

Joi: Sex leneş

Joi e ziua săptămânii când sunteţi amândoi obosiţi iar zilele de weekend par să fie foarte departe. E momentul să fiţi leneşi. Aşezaţi-vă în pat şi faceţi sex într-o poziţie confortabilă vouă. Astăzi vă este permisă o partidă de sex  care este pur şi simplu o cursă înceată şi sigură către orgasm. Acest lucru vă garantează un somn foarte odihnitor.

Vineri: Sex înainte de ieşitul în oraş

Multe cupluri încep weekendul de vineri seara, eventual într-un bar cu prietenii sau la cinematograf. Însă, înainte să ieşiţi din casă, faceţi propriul vostru show. Puteţi să începeţi încă din lift cu sărutări şi atingeri pasionale. După ce aţi intrat în casă, orice suprafaţă poate să fie parte din spectacolul vostru erotic. O partidă fierbinte înainte de a ieşi în oraş vă garantează o noapte plină de distracţie şi bună-voie.

Sâmbătă: Sex la duş

Sâmbăta este pentru voi. În această zi faceţi toate lucrurile de care nu aţi avut timp în zilele trecute: puteţi merge la cumpărături, puteţi face sport împreună sau poate o excursie scurtă. În ­orice caz, la sfârşitul zilei, ­intraţi împreună în duş şi savuraţi sfârşitul unei zile plăcut petrecute. Pe lângă asta, ce poate fi mai sexy decât o partidă de sex în aburii fierbinţi ai duşului?

Duminică: Sex de dimineaţă

După ce vă treziţi, duminică de dimineaţă, este musai să mai rămâneţi în pat. Eventual, deschideţi televizorul, leneviţi şi iubiţi-vă cu partenerul! Faceţi sex încet şi calm, ca de duminică dimineaţă. Şi, după micul-dejun, nu uitaţi că urmează runda a doua! Restul după-amiezii îl puteţi folosi ca să vă faceţi planul pentru următoarea săptămână.

Băutură revigorantă: ghimbir, goji, țelină, lămâi, portcale, grepfruit, cătină, miere, apă plată amway, rezultă un suc excepțional natural care se bea cu multivitaminele double X…rezultat…trăznet…

Nelu Bălașa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page