Editoriale, People-Passion-Performance — aprilie 14, 2013 at 17:26

“Vreau să-mi leg numele de oraș”

by

tone4Am fost la Petre Țone primarul municipiului Oltenița, sâmbătă într-una din zilele municipiului Oltenița, cu Silviana Șestacovschi și Eufrosina Amza șefele inspectoratului școlar județean.

Ne-a primit cu plăcintă caldă și apă minerală. Era singur cu proiectele pe masă.
Un tip deschis,direct,primitor, ambițios pentru proiectele sale cu o viziune largă ,benefică despre dezvoltarea orașului ,știe bine ce are de făcut și are o energie debordantă. Am remarcat dorința de reușită și de a împărtăși altora proiectele sale.Are un spirit mobilizator și o mare putere de convingere.

Prioritățile sale: Educație și cultură
O nouă clădire care să cuprindă biblioteca municipală, muzeul de arheologie și sală de spectacole. Proiectul este gata și s-au alocat deja 30 de miliarde din bugetul local de la buget. 523mp pentru educație și cultură.Și dacă scot bani din piatră seacă tot o fac, a declarat Țone.

Sportul
Am alocat la fiecare profesor de sport câte 50 de milioane pentru material didactic și sportiv.Vreau rezultate, să organizeze campionatul școlar, perespectiva pentru echipa de fotbal locală pe care am reînființat-o.CSM Club Sportiv Municipal Oltenița,am închiriat baza sporivă de la Navol și susțin mișcarea sportivă în general a spus Țone Avem în plan dotarea a 7 terenuri de sport cu suprafețe moderne ,coșuri de baschet și mese de pinpong.

Urbanismul și spațiile verzi
O să reabilităm clădirile importante și începem cu turnul,iubesc florile și spațiile verzi am oameni pasionați și ne îngrijim de aspectul orașului,vreau ca orașul să înflorească,în fiecare săptămână discut aceste probleme și în fiecare zi mai facem un pas înainte, a încheiat petre Țone.
Astăzi este ziua lui, împlinește 63 de ani,dar arată mult mai tânăr decăt vârsta din buletin.

“Sunt o fire energică, pentru mine e o pedeapsă să mă ții în nemișcare”, a răspuns primarul complimentului făcut de noi.  La mulți ani Petre Țone!

Nelu Bălaşa

[wzslider autoplay=”true”]

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page