Politica, Politica locala — decembrie 11, 2013 at 17:52

Am vorbit cu Iliuţă despre fotbal şi femei

by

Întrebat de noi în legătură cu unele zvonuri apărute în presa locală, cum că deputatul Vasile Iliuţă ar negocia cu PSD-ul trecerea la acest partid cu garanţia candidaturii pentru postul de preşedinte al CJ din partea PSD, Virgil Diaconu, secretarul executiv ne-a declarat:

poza argument

Este adevărat că am avut chiar două întâlniri cu preşedintele PDL Călăraşi. La prima am vorbit despre fotbal şi femei,  iar la cea de-a doua mi-a cerut părerea dacă e cazul să deschidă un lanţ de gogoşerii în municipiul Călăraşi. I-am spus că după părerea mea sectorul e ocupat de PNL şi nu ar face decât să dea un faliment strălucit. Atunci s-a răzgândit şi a intrat în negocieri pentru Avicola Călăraşi. Cam asta este tot ce s-a negociat cu Vasile Iliuţă!”

Preşedintele PSD, Dan Cristodor a declarat pentru Argument că a citi în presa din Călăraşi despre acest subiect dar nu ştie nimic şi nici nu-l interesează Vasile Iliuţă.

cristodor dan

Noi avem obiectve politice clare stabilite în conferinţele municipală şi judeţeană. Câştigarea europarlamentarelor, a prezidenţialelor, primăria Călăraşi şi consiliul judeţean Călăraşi. Ne bazăm pe forţa partidului  nostru nu pe negocieri. Noi suntem atenţi la cetăţeni,nu la Iliuţă.

L-am întrebat şi pe deputatul Daniel Florea .

daniel florea

Deputatul a declarat că nu ştie de nici o negociere, nici la nivel central nici la nivel local, cu deputatul Iliuţă.

Vasile Iliuţă, Preşedintele PDL a declarat că este invitat de primarul Drăgulin, de deputatul Daniel Florea, de Liviu Muşat şi de alţi membri marcanţi ai PSD la diferite evenimente cu problematică economică şi  fonduri europene. Asta nu înseamnă că negociem ceva politic. Este normal să răspund acestor invitaţii.

iliuta-vasile

Nu am negociat nimic, nici la centru nici pe plan local cu PSD. Sunt angrenat plenar în efortul de reconstrucţie al PDL,sunt un om de dreapta şi deocamdată adversar politic al USL. Vizez o construcţie politică care să apere interesele intreprinzătorilor,ale celor care au profesii liberale, nu, aşa cum le-am reproşat liberalilor, o politică care urmăreşte să mărească taxele şi impozitele pe spinarea celor ce muncesc, ca să plătească salarii grase activiştilor numiţi politic în funcţii la stat.

Între mine şi majoritatea liberalilor călărăşeni este o contradicţie fundamentală: eu fac politică pe banii mei, ei fac politică pe banii poporului, a încheiat Vasile Iliuţă

Nelu Bălaşa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page