Dezvoltare durabilă — iulie 5, 2019 at 12:48

Voicu Lică:  Prioritatea este asfaltare în satul Potcoava

by

 

După ce a pus la punct infrastructrura de drumuri în satele Independența și Vișinii, aceste sate având asfaltate  drumurile în poroporție de aproape 100% prioritatea pentru primarul Voicu Lică este asfaltarea în satul satul Potcoava.

Cu ambiție ,tenacitate și răbdare Voicu Lică este în măsură să-și îndeplinească planurile la sfârșitul a două mandate în care a făcut mai mult decât și-a propus.

Am început asfaltarea în Potcoava cu investiții din bugetul local cu un drum de un km deja terminat și un drum aflat în lucru  de un km.

7 km de drum se află în lucru cu finanțare de la PNDL 3,5 km sunt pregătiți deja  pentru asfaltarea și 3,5 km se află în pregătire și sperăm  să asfaltăm până la sfârșitul anului.

Pentru 3,8 km de drum avem proiectul , am depus solicitarea   si așteaptăm finanțarea de la Fondul Național de Investiții  . Cu acești 3,8 km finalizăm asfaltarea drumurilor în satul Potcoava-13,8km, a declarat primarul Lică Voicu pentru Argument.

Se poate spune că în acest mandat și Potcoava va beneficia de aceleași condiții de drum ca și celelalte două sate ale comunei Independența.

Avem în vedere alimentarea cu apă și canalizare pentru toate cele trei sate. Acordăm o atenție deosebită și echilibrată pentru toate cele trei sate. Satul Potcoava este o prioritate pentru a realiza proiectele în măsură să asigure condiții similare pentru toate satele din comună, a mai spus Voicu.

Suntem în măsură să abordăm dezvoltarea echilibrată a celor trei sate ale comunei Independența pentru că multe nevoi care nu erau satisfăcute când cetățenii m-au ales primar sunt acum rezolvate, a încheiat primarul Voicu Lică.

 

Nelu Bălașa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.