De pe la noi, Editoriale — noiembrie 17, 2016 at 19:09

Vladică și Belușică cine i-a adus la Călărași ??? Luați-i și duceți-i de aici! Vasile Iliuță și i-a asumat!

by

Improvizația managementului la Spitalul Județean de Urgență Călărași, amatorismul și iresponsabilitatea au început să-și arate efectele.

belusicaLa descălecarea lor în Călărași, cu surle și trâmbițe, multi au văzut în ei pe Mesia, salvatorii spitalului și ai județului. Nu au demonstrat nimic, nu au confirmat nimic.

Numai “politică de imagine” de fapt o improvizație în care violeză permanent spațiul public cu prezența și declarațiile lor dar în fond nu fac si nu spun nimic .

Unii decidenți, în complexul lor de inferioritate, au fost asurziți de sonoritatea titlurilor lor universitare și îi cauționează fără rezerve,  uitând că menirea lor nu este admirația față de famila Belușică ci intrasigența pentru rezolvarea problemelor pentru  care sunt plătiți.

Improvizația managementului la Spitalul Județean de Urgență Călărași ,amatorismul și iresponsabilitate au început să-și arate efectele.

” Două vedete” au fost mandatate și tolerate să se exprime și să acționeze în numele Spitalul Judetean de Urgență Călărași,fără nici un criteriu de performanță, fără nici un fel de determinare managerială, practică și știintțifică. Conflictul de azi generat de Belușică evidențiază deciziile luate după ureche ( lautărești) în ceea ce priveste Spitalul Judetean de Urgență Călărași.

Cât de mică poate să fie responsabilitatea conf. univ. dr. Belusică care convoacă o conferință de presă în care  să plângă că i-a luat Ghiveciu jucăriile. Ce fel de oameni sunt acestia puși în fruntea Spitalului Judetean de Urgență Călărași.

Din iulie,întrebăm factorii responsabili: cine își asumă răspunderea pentru abureala  care ni se serevește când întrebăm despre problemele grave și importante de la Spitalul Județean de Urgență Călărași?

Unele declarații publice semnalează deja fuga de răspundere a celor care au luat deciziile catastrofale în ceea ce privește conducerea spitalului, de la componența  consiliului de administrație, la descărcarea echipamentelor din camioane…

Dacă organele îndrituite nu îi trag la răspundere pe cei ce își bat joc de cetățeni este datoria cetățenilor să facă aceste lucru…

Nelu Bălașa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.