Dezvoltare personală, Lifestyle — noiembrie 6, 2013 at 16:53

Visele erotice…

by

erotic dreamPoţi visa că faci dragoste cu o persoană de acelaşi sex, poţi visa că eşti obligat să ai o relaţie intimă, sau poţi visa că faci dragoste cu o persoană care nu este partenerul tău… Cine nu a avut cel puţin o dată vise erotice, în timp ce dormea?

De obicei, după un vis erotic predomină sentimentul de ruşine, pentru că ai dat naştere unor fantezii ilicite, perversiuni şi idei… deşi erau doar într-un vis. Uneori te trezeşti supărat, alte ori fascinat şi excitat, dar cel mai important lucru este să nu vă faceţi griji…  şi în plus vom învăţa să interpretăm aceste vise care vă pot ajuta să înţelegem mai bine propriile aspiraţii şi poate probleme ascunse…

În spatele acestor imagini şocante poate, se ascund anumite lucruri care vor să iasă la lumină… lucruri care de multe ori au mai puţin de a face cu sexualitatea şi care, manifestă de fapt conflictele interioare ale fiecăruia… dorinţe neexprimate, care dacă ar fi materializate ne-ar îmbunătăţi relaţia noastră cu noi şi cu ceilalţi…

Visele erotice nu sunt întotdeauna conectate la sfera sexuală, în majoritatea cazurilor sunt expresia alegorică  a situaţiilor conflictuale şi a nemulţumirilor care nu au nimic a face cu sexul. Visul, foloseşte limbajul imaginilor pentru a comunica o semnificaţie care trebuie cercetată… deci, imaginile sunt doar mijlocul, nu mesajul.

Ce ar putea însemna dacă…

Visul că faci sex cu o persoană de acelaşi sex cu tine
Se întâmplă adesea ca persoanele heterosexuale să viseze în situaţii intime cu persoane de acelaşi sex. Este o experienţă onirică, care poate suscita uimire şi care poate fi simptomul unei homosexualităţii latente. Cu toate acestea, în majoritatea cazurilor este metafora simplă a unor dorinţe care nu sunt legate de sfera sexuală… poate indica nevoia pentru apropiere şi unire cu cineva, un contact profund cu o altă persoană… poate fi de asemenea, un sinonim pentru identificarea cu persoana visată sau aspiraţia de a deţine ceva ce aparţine altcuiva, ceva căreia îi simţi lipsa…

Visul de a face sex împotriva voinţei tale

Este ceea ce se defineşte ca  “vis de alarmă” care semnalează că se întrevede o ameninţare în viaţa ta. Este important să se acorde atenţie protagoniştilor visului…  discursul se schimbă în funcţie de faptul dacă agresorul este parte sau nu din viaţa celui care visează.

Dacă în vis este o persoană cunoscută mesajul oniric ar putea dori să comunice că simţi un sentiment de tergiversăre din partea acelei persoane… dacă este un străin ar putea să spună că, la acel moment din viaţă se prevede o situaţie riscantă.

vise eroticeVisul de a face sex cu un alt partener
Se poate defini ca un vis de compensare… un individ încearcă, prin reprezentarea onirică de a compensa deficienţele în viaţa reală. Pot fi citite ca necesitatea de a umple golurile insecurităţilor personale, dorinţa de a obţine recompense si satisfactii, sau dorinţa de a răscumpăra în planul orgoliului.

Visul de a face sex în public
Visul de a face sex în locuri publice poate reflecta nevoia de încălcare, nerespectare a normelor şi de provocare. De asemenea poate ascunde dorinţa de a ieşi în evidenţă în propria viaţă, de a ieşi sau de a se impune  în atenţia altora, dar este de asemenea, un sinonim pentru nesiguranţă şi nevoia de protecţie.

Visul de a face sex cu un ex partener…

Ceea ce reprezintă ex-ul este relaţia ta cu trecutul şi în acel punct trebuie să te concentrezi… ce vrei să recuperezi? Ce îţi lipseşte cel mai mult din trecut?…

Lumea viselor se numără printre cele mai misterioase experienţe ale unui om, tălmăcirea lor a fost considerată captivantă încă din vremurile străvechi, când regii aveau la curtea lor cei mai buni interpreţi de vise. Visul este limbajul sufletului . Cei mai multi oameni, au aflat că visurile sunt pline de semnificaţii pentru ei. Visurile sunt folositoare pentru a învăţa mai multe despre sentimentele , gândurile, comportamentul, motivele, valorile celui care le-a visat.

Voi ce părere aveţi?… Vă ascultaţi sau încercaţi să înţelegeţi limbajul sufletului vostru?

L.M.

Tags

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page