Horoscop, Lifestyle — februarie 7, 2015 at 18:11

Virușii Zodiilor

by

Satelitii ce inconjoara Pamantul au facut recent o descoperire ce ar trebui sa ne sperie. 12 virusi periculosi au sosit pe Terra si s-au infiltrat pe unele sisteme informatice. Acesti virusi sunt invizibili. Singura metoda de a-i detecta este sa observati ca PC-ul face lucruri ciudate. Iata metodele de identificare a virusilor: 

virusVirusul BERBEC – creeaza nonstop fisiere mini de initializare… si reporneste calculatorul in mod repetat cand un program ruleaza prea mult timp acelasi lucru…

Virusul TAUR – face automat back-up-uri ale tuturor fisierelor de pe hard-disk… si nici nu va lasa sa mai stergeti vreodata vreun fisier…

Virusul GEMENI – va deschide automat toate programele de comunicatii, se va conecta la Internet… si va cauta singur pe motoarele de cautare barfe despre vedete la fiecare doua minute…

Virusul RAC – va umple hard-diskul de cookie-uri, tot felul de sfaturi si retete ramase de pe Internet… si va instala un screen-saver ce arata metode de slabit.

Virusul LEU – isi va manifesta direct prezenta printr-un raget audio, urmat eventual de clipul companiei MGM… dupa care se va apuca sa stearga fisiere de pe hard-disk pentru a face loc la cat mai multe sisteme de operare care vor fi sub conducerea sa directa!

Virusul FECIOARA – va sterge sistematic si bine organizat fisiere si programe pe care nu le-ati folosit de luni bune… si va va defragmenta hard-diskul de fiecare data cand inchideti un program…

Virusul BALANTA – va descarca de pe Internet orice fel de aplicatii optionale pentru software-ul pe care il detineti., va va arata pentru fiecare punctele bune sau rele, apoi va va intreba daca doriti sa-l instalati acum sau mai tarziu…

Virusul SCORPION – lucreaza in fundal, descarcand discret fisiere secrete sau interzise minorilor, in timp ce navigati pe Internet. Ei, macar acum stiti de ce merg asa prost navigatoarele!

Virusul SAGETATOR – va incepe de indata sa caute pe hard-disk Adevaratul si Unicul Cod Sursa, identificand si eliminand orice cod fara importanta majora din calea sa.

Virusul CAPRICORN – va construi si actualiza o baza de date cu toate informatiile de pe hard-disk, cautabile dupa nume, data, marime, numele autorului si ultima sa adresa cunoscuta, subiect, si, desigur, un cod de clasificare bine pus la punct.

Virusul VARSATOR – va sterge programele demodate sau in versiuni vechi, si va crea o conexiune (fara fir!) FTP pentru obtinerea automata a ultimelor versiuni ale programelor.

Virusul PESTI – va reconfigura complet sistemul pentru a elimina limitele artificiale impuse de partitii, directoare si fisiere, iar in loc de asta va uni tot Codul lor Sursa intr-un Cod Universal..

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page