De pe la noi, Editoriale — februarie 27, 2016 at 17:24

Virgil Dumbravă recidivează… Drăgulin, Dulce, Dumbravă un blat pentru primăria Călăraşi…

by

DDD

Recunoac dreptul fiecărei persoane de a crede  în șansa ei, în orice competiție.Respect de asemenii dreptul de a se exprima public,dar ce face Virgil Dumbravă se cheamă abjecție. Scopul lui este eliminarea lui Nicolae Dragu ca și candidat al ALDE.

Nicolae Dragu este singurul candidat periculos-singur al lui Drăgulin. Cu ALDE în spate, poate fi deosebit de periculos. Și poate fi o voce critică răsunătoare. Pentru că atât Dumbravă cât și Dulce, așa ziși contracandidați ,viceprimari în funcție vor apăra cu dinții “realizările” executivului primăriei Drăgulin,Dumbravă ,Dulce. Ei au ținut, timp de un mandat capacul pe oală ,au asigurat unanimitate în consiliul local și eliminarea oricăre alternative .

Vineri în conferinţa de presă a partidului  ALDE, Virgil Dumbravă a avut ca priorităţi reafirmarea faptului că se va face un sondaj pentru măsurare intenţiei de vot şi că au  fost adoptate proiecte de hotârâri care să finanţeze reparea străzilor stricate  inclusiv prin proiectul CL 8.

Nici Drăgulin,nici Dulce,nici Dumbravă nu au dat răspunsuri concludente despre modul cum au folosit pârghiile şi atribuţiile legale pentru a determina Hidroconstrucţia să asigure confortul cetăţenilor,ordinea comunităţii,siguranţa traficului şi readucerea  la stadiului iniţial a spaţiilor afectate de lucrări.în schimb emit proiecte de hotărâri pentru a face pe banii comunităţii ceea ce Hidroconstrcţia nu face pe banii proiectului. Altă abjecţie

Drăgulin, Dulce, Dumbravă un blat pentru primăria Călăraşi…vom explica de ce…

Nelu Bălaşa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page