Politica, Politica locala — decembrie 15, 2013 at 17:25

Virgil Diaconu:Avem un adversar comun. Culoarea galbenă!

by

În fața a peste 500 de delagați și invitați la Convenția Județeană a PDL Călărași, discursul secretarului executiv al PSD Călărași,Virgil Diaconu, a fost ca de obicei cel mai sincer și exploziv, fiind întâmpinat în mai multe rînduri cu ropote de aplauze.

virgil diaconuIată și o redare aproximativă a discursului:” Bună ziua și bine v-am găsit! Sau, mai corect, bine v-am regăsit! M-am tot gândit ce să vă transmit azi și un lucru nu-mi dă pace. Mă râcâie pe creier, un fapt care s-a întâmplat în vara lui 2012.

Noi făceam parte, de fapt facem și acum parte, din ”marea coaliție” USL condusă de liderul ”El Maximo”  aici de față. V-am otrăvit fântânile, v-am ars pădurile, v-am îngropat și am turnat beton peste voi! Rezultatul a fost că pe noi PSD ne-ati depășit ca rezultate!(aplauze ) Acum și aici vreau să fac un gest de fair–play politic și să vă transmit în numele partidului meu sincere felicitări! (aplauze prelungite)

Înainte de a vă face o propunere  vreau să vă spun că nu sunt matrafoxat!(aplauze prelungite). Acum și aici vă arunc mânușa și vă provoc să ne mai depășiți o dată la europarlamentarele de anul viitor!(aplauze). Noi avem targhet 35% El Maximo aici de față anunță peste tot că vrea 60% și cu 40% ale dumneavoastră s-a cam dat toată marfa!(aplauze prelungite).

Tot am auzit pe aici prin discursurile dinaintea mea despre reconstrucția PDL! Care reconstrucție domnilor că vă văd pe toți aici. Cu excepția a câtorva muște care au fugit la galben, toți sunteți aici! Mai depășiți-ne o dată!(aplauze). Îi cunosc personal pe toți primarii dumneavoastră. Am fost pe la toți că să-i conving, păcălesc, mint, doar doar va trece vreunul la noi. Și El Maximo a făcut la fel. Ne-am lovit de pereți. Au rămas numai caractere puternice. Vă invit la bătălie.

Avem un adversar comun. Culoarea galbenă!(aplauze prelungite)

Vă doresc la mulți ani fericiți și sănătoși și în final vreau să reiterez un fapt. PSD Călărași nu este adversarul dumnreavoastră. PSD Călărași are nevoie la Călărași de un  PDL puternic! Mulțumesc și succes!(aplauze prelungite).

 A consemnat Nelu Bălaşa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page