Politica, Politică regională — decembrie 4, 2016 at 12:44

Virgil Diaconu: ”Nu voi vota impostori!”

by

virgil diaconuFostul Secretar executiv al PSD Călărași, Virgil Diaconu, a avut amabilitatea de a ne acorda un interviu în exclusivitate, în stilul său deja cunoscut.

REP: Ce mai face fostul secretar executiv al PSD Călărași?

VD:    Așa cum am anunțat în demisia din toate funcțiile pe care mi-am depus-o la partid, din jucător am devenit spectator. Mă uit și eu la scena politică locală și mă îngrozesc când văd atâta fariseism și amatorism. Nu pot să cred că cetățenii acestui județ au ca singură variantă la votare să aleagă persoane care au aflat, abia după 27 de ani de la revoluție, că mai există și Călărașiul pe harta României!

” UNPR-istul centenar Eugen Nicolicea”

REP: La cine vă referiți?

VD: La toți troterii politici care nu au mai avut loc pe nicăieri și au venit să candideze la Călărași, cum ar fi: UNPR-istul centenar Nicolicea Eugen, eternul perdant Predoiu, o tipă pe nume Vlădică, un nene pe nume Șefer și toți ceilalți aduși de vânt. Păcat că cei de la București au ales din nou să-și bată joc de județul nostru.

”În politică, limbile rămân aceleași. Doar cururile se schimbă!”

REP: Știu că ați revenit în partid, dar imediat ați demisionat din nou. Ce s-a întâmplat?

VD: Este adevărat. La alegerile locale din iunie am obținut 42 000 de voturi, cel mai bun scor de locale din 2004 până în prezent, și cu toate astea, încă din vară am simțit că centrul va dori o schimbare la Călărași.

Dragnea nu l-a ”înghițit” niciodată pe Bebe Cristodor –Dumnezeu să-l odihnească!  Bebe a fost susținut de Victor Ponta la șefia partidului. Dacă țineți minte, Liviu Dragnea l-a vrut la Călărași pe Daniel Florea. Din acest motiv,, Bebe nici nu a mai vrut vreodată să audă de Florea. Dacă vă aduceți aminte, la Conferința Județeană în care a fost ales Bebe Cristodor  președinte, nici nu i-a dat voie lui Florea să vorbească pe scenă. Tocmai de aceea mi se face scârbă când văd că noua conducere interimară (mai degrabă intermediară) de la Călărași îi face curte asiduă lui Florea. Mult, prea mult fariseism. Puștiulică Pandea (nici el nu știe de ce l-a numit Liviu Dragnea intermediar) pe de-o parte spune că e continuatorul ideilor politice ale lui Bebe și pe de alta, merge de mână cu Florea. A fost în echipa lui Bebe Cristodor, l-a votat pe Bebe ca președinte la PSD Călărași (când el candida împotriva lui Florea), iar acum își face reclamă fix cu adversarul de atunci, Florea Daniel. Spunea bine cineva: ”în politică limbile rămân aceleași. Doar c…urile se schimbă!”

”Dragnea vrea la Călărași o organizație care să-i fie loială lui, nu lui Victor Ponta”

REP:De ce v-ați dat demisia a doua oară?

VD: Nu mai voiam să revin, dar în august, fratele meu Bebe m-a rugat telefonic, de pe patul de spital, să mă alătur echipei, măcar până se va face bine el, iar când vine o să discutăm ce avem de făcut mai departe. Nu am putut să-l refuz. Așa că m-am întors, retrăgându-mi demisia depusă. Abia atunci am aflat că un mic grup din partid încearcă să preia puterea de la Bebe prin diferite stratageme, cea mai des folosită fiind defăimarea conducerii statutare a partidului, prin minciuni sfruntate. Aici a fost greșeala lui Dragnea, voită sau întâmplătoare. Eu continui să cred că Dragnea vrea la Călărași o organizație care să-i fie loială lui însuși, nu lui Victor Ponta.

”Mâine, dacă sunt alegeri interne și Ponta candidează, îl bate pe Dragnea cu o mână la spate”

REP: Dragnea cu Ponta nu se înțeleg?

VD: Categoric nu! Dragnea nu poate să-l sufere pe Ponta. E gelos. Mâine, dacă sunt alegeri interne și Ponta candidează, îl bate pe Dragnea cu o mână la spate. Dragnea știe, și de aceea încearcă să distrugă toate organizațiile fidèle lui Ponta. De exemplu: Gorj, Constanța, Prahova, Iași, Călărași, Brașov etc.

”Așa cum ne-a transmis Victor Ponta: Voi vota cu PRU!”

REP: Cum veți vota? Știu că aveți influență mare în partid, chiar și așa, demisionat. Ce îi îndemnați pe cei care vă simpatizează?

VD: Am fost și voi rămâne un psd-ist, dar nu pot vota impostori! Voi alege așa cum cred că e mai bine pentru țara mea, așa cum ne-a transmis Victor Ponta: Voi vota cu PRU! Credeți că Victor Ponta se află așa, din întâmplare, pe afișele electorale ale Partidului România Unită? Nu, domnilor, Victor ne transmite că acesta este partidul care poate schimba ceva în politica găunoasă promovată de marile partide. PRU este singurul partid care dorește unitatea națională, România Unită. Eu cu ea votez!

REP: Vă mulțumim!

lista-candidati-pru

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page