Evenimente, Ultimile Știri — noiembrie 6, 2019 at 00:09

Viorel Ivanciu: Suntem partenerii Președintelui României Klaus Iohanis- Președintele a demonstrat că acordă o atenție deosebită angajamentului său de a schimba relația cu cetățenii și de a păstra contactul cu societatea civilă.

by

Viorel Ivanciu: Suntem partenerii Președintelui României Klaus Iohanis- Președintele a demonstrat încă de la că acordă o atenție deosebită angajamentului său de a schimba relația cu cetățenii și de a păstra contactul cu societatea civilă. a declarat Viorel Ivanciu Președintele PNL Călărași

 Nelu Bălașa: Care sunt argumentele?

Viorel Ivanciu:Argumentele sunt concentrate în politica coerentă și pe termen lung:

platformă funcțională și constantă de dialog cu societatea civilă, fiind conectat permanent la solicitările și doleanțele acesteia.

* cu toate că această abordare deschisă a fost privită cu scepticism la început, Klaus Iohannis a militat, cu răbdare și profesionalism, pentru redarea încrederii românilor atât în instituțiile publice, dar mai ales în capacitatea lor de a produce o schimbare pozitivă în societate.

* conștient de faptul că viitorul se construiește în fiecare zi, de către noi toți, Președintele Klaus Iohannis a încurajat inițiativele tinerilor, participând frecvent la evenimentele acestora sau transmițând mesaje în chestiunile care îi privesc în mod direct.

*Klaus Iohannis a promovat proiecte și inițiative destinate protecției mediului, conștient că rolul Președintelui este încurajarea societății să conștientizeze că natura este un bun al tuturor, al generațiilor trecute, prezente și viitoare.

*De la bun început, Președintele a demonstrat că acordă o atenție deosebită angajamentului său de a schimba relația cu cetățenii și de a păstra contactul cu societatea civilă.

 *A susținut buna guvernare, modernizarea, transparența și guvernarea deschisă, integritatea și profesionalismul, precum și depolitizarea administrației publice din România, atât la nivel central, cât și local.

 

 

 

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.