Evenimente, Ultimile Știri — martie 16, 2019 at 14:27

Viorel Ivanciu: este o onoare și în  același timp o recunoaștere pentru noi să organizăm Final Four-ul Cupei României la futsal

by

Sâmbătă și Duminică (16 mar. la 16:30 – 17 mar. la 20:30)  va avea loc la Sala Polivalentă “Ion C. Neagu”, Călărași, Futsal Final4, Cupa Romaniei.

CS United Galați, Autobergamo Deva, Futsal Dunărea Călărași, trei echipe care se vor lupta și pentru titlul de campioană în play-off-ul Ligii I, și CSM Târgu Mureș, sunt componentele ediției din acest an a Final Four-ului Cupei României.

Viorel Ivanciu amfitrionul acestei competiții a organizat  o conferință de presă la Hotelul Hestia la care au participat antrenorii celor patru echipe.

Este o onoare și în  același timp o recunoaștere pentru noi să organizăm Final Four-ul Cupei României, a declarat Viorel Ivanciu.

Începe Final Four-ul Cupei României! Spectacol garantat la Călărași recomandă Federația română de Fotbal pe site-ul oficial

Nu putem nega faptul că întâlnim în semifinale un adversar pe care și l-au dorit și celelalte echipe. Pornim cu prima șansă, dar trebuie să fim atenți, foarte atenți, pentru că adversarul joacă fără presiune. CSM Târgu Mureș nu a ajuns întâmplător în Final Four. A ajuns jucând un futsal de calitate, doar e liderul din Liga a II-a, pe care o domină autoritar. Nu avem probleme de lot, băieții sunt nerăbdători și cu toții ne dorim ca duminică seară să pornim spre casă având Cupa României alături de noi”, a declarat, pentru www.frf.ro, Florin Ignat, antrenorul-jucător al echipei CS United Galați.

Prezența în Final Four-ul Cupei României reprezintă pentru noi o mare performanță. Sunt mândru de băieții mei, pentru ceea ce au făcut în acest sezon. Pornim cu șansa a doua în disputa cu United Galați, asta știe toată lumea, trebuie să fim realiști. Suntem o echipă de Liga a II-a, iar diferența dintre cele două eșaloane, mai ales atunci când vorbim despre primele clasate în Liga I, e destul de mare. United Galați e o echipă foarte valoroasă, echipa cu cele mai multe victorii și cu cele mai puține goluri primite, o formație omogenă, ce are ca obiectiv câștigarea Cupei României. Fizic, tactic suntem pregătiți. Să vedem cum stăm cu mentalul pentru un asemenea meci. Experiența e și ea de partea asdversarului. Nu venim la Călărași resemnați, vom încerca să ne facem jocul, pentru că, asta le-am spus și băieților, nu avem nici cea mai mică presiune”, a spus, pentru www.frf.ro, Lucian Nicușan, antrenorul echipei CSM Târgu Mureș.

Autobergamo – Dunărea e un meci în care se poate întâmpla orice. Întâlnim un adversar redutabil, care ne-a dovedit asta chiar acum două etape, în campionat. Statutul de gazdă ne obligă să ne calificăm în finala de duminică. Sper ca băieții să suporte această presiune, să se automotiveze, să se bată să câștige Cupa României pentru public, pentru cei care au adus Final Four-ul la Călărași. Sunt mulți juctori în lotul nostru care au mai fost aproape de a câștiga trefee, dar au ratat la mustață! Aceștia sunt cei mai motivați. Dacă trofeul a bătut drumul până aici, vrem să-l păstrăm la Călărași”, a spus, pentru www.frf.ro, Marian Șotârcă, antrenorul-jucător al echipei Futsal Club Dunărea Călărași

„Meciul din ultima etapă de campionat de la Miercurea Ciuc e deja istorie. Privim înainte și încercăm să evităm pe viitor greșelile. În afara lui Andre Gomez, care s-a operat săptămâna trecută după accidentarea suferită la tendonul lui Ahile, nu lipsește nimeni. Mergem la Călărași cu mare încredere. Sorții ne-au scos în calea spre finală chiar formația gazdă! Puteam da piept cu CS United Galați sau cu CSM Târgu Mureș, dar asta e. Indiferent de adversar trebuie să ne mobilizăm pentru a câștiga. Am încredere în echipă. Întâlnim Dunărea, o formație foarte bună, revelația actualului sezon al Ligii I. Nu va fi ușor, sper să învingem și să jucăm finala”, a spus, pentru www.frf.ro, Nelu Stancea, antrenorul formației Autobergamo Deva.

Programul Final Four-ului Cupei României:

sâmbătă, 16 februarie
ora 16.30: CSM Târgu Mureș – CS United Galați
ora 19.00: FC Autobergamo Deva – Futsal Club Dunărea Călărași

Finala Cupei României este programată duminică, 17 februarie, începând cu ora 18:00.

 

Nelu Bălașa

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page