Politica, Politica locala — noiembrie 4, 2017 at 10:09

Viorel Ivanciu confirmat în funcția de Președinte al PNL Călărași,Vasile Iliuță pierde teren…

by

IMG_3532

După ce a confirmat ani de zile în construcția și politica organizație municipale PNL Călărași în funcția de președinte interimar ,Viorel Ivanciu a fost la rândul lui confirmat prin vot Președinte al PNL Călărași.

Viorel Ivanciu a confirmat prin răbdare și tenacitate, prin valoare și profesinalism și a construit  în timp cu relații, respect și autoritate o echipă care  poate continua succesele liberalilor la Călărași. Viorel Ivanciu este un lider care a ajuns președintele PNL Călărași prin muncă, construcție și răbdare.

Vineri 3 octombrie 2017, a avut loc Comitetului municipal de Coordonare a PNL Călărași. Viorel Ivanciu a fost ales Președinte și Florin Drăgan Vicepreședinte. Au fost prezenți  Răducu Filipescu-Vicepreșente  regiunea Sud-Muntenia al PNL, Daniel Drăgulin Președinte PNL Călărași, Marian Dinulescu vicepeședinte al consiliului județean, Vali Barbu secretarul general al PNL, Dragoș Coman viceprimarul municipiului Călărași, Alina Jipa președinta OFL Călărași. După cum arată tabloul acestei ședințe Vasile Iliuță nu are nici o influență în organizația municipală Călărași a PNL.

E un proces prin care, cu orice ocazie oficială Iliuță pierde teren. Este de notorietate conflictul deschis cu Răducu Filipescu, Marian Dinulescu,Valentin Barbu, Alina Jipa, Viorel Ivanciu, sau mai bine zis încercarea lui Iliuță de a-i mazili din funcțiile publice. Vineri aceștia au demonstrat că formează o echipă în cadrul Comitetului de Coordonare al PNL. Nu știm unde a fost Iliuță.

Ce a spus Ivanciu după ce a fost ales:

Stimați liberali,

Mă onorează încrederea voastră. Mi-ați acordat votul pentru a deveni Președinte al PNL Călărași. Este important ca punctul de vedere al nostru (PNL) să se facă mai bine auzit și mă bucur că avem acum posibilitatea să ghidăm o parte importantă din agenda partidului către acele teme de mare interes pentru cetățenii municipiului Călărași.

Este o onoare pentru care voi fi dator cu efortul de a întări acest partid în jurul valorilor liberalismului autentic de care România are atâta nevoie,în jurul valorilor naționale și europene.

Suntem în momentul în care  încheiem o etapă și începem etapa în care  să avem dialog – voi avea dialog cu fiecare structura din acest partid și cu cetățenii municipiului Călărași,

Vreau să vorbim împreună despre Călărași , să avem un dialog deschis și fructuos. Toți avem același gânduri și aceleași dorințe – de a avea un oraș  cât mai aproape de standardele orașelor civilizate. Știm cu toții că municipiul Călărași  a avut și mai are multe problem de rezolvat. Avem încă structuri anchilozate, pline de birocratism, ostile cetățeanului. Traversăm o perioada de criză economică, socială, suprapusă pe criza morala a societății românești.

Nimeni nu poate face nimic dacă o comunitate nu funcționează unită, coerent și solidar, în jurul unor proiecte și programe clare. Ele trebuie să genereze o viziune clară, cu o strategie de dezvoltare complexă, profesional realizată, și in strictă  concordanță cu ceea ce gândesc cetîțenii ca ar trebui să se întâmple.

Vom aduce idei și oameni noi în politica PNL la Călărași.   Vă asigur pe  voi activiștii politici implicați ,pe membri de partid că vom valorifica acumulările pozitive și vom pune accent pe meritele și participarea  fiecăruia în întreaga activitate.Vom pune accent în primul rând pe atragerea intreprinzătorilor privați, a oamenilor de afaceri, a oamenilor cu profesii liberale-avocați,medici,notari,profesori etc.și a oamenilor care aderă la valorile și politicile liberale.

Vreau să-i asigur pe membri de partid, baza succeselor noastre, că apreciez eforturile și dedicația lor,că știu  problemele cu care s confruntă și că o să mă aplec cu mai mare atenție asupra dorințelor și solicitărilor lor.

Cu aleasă considerație pentru voi și pentru cetățenii municipiului Călărași

A consemnat,

Nelu Bălașa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page