Politica — decembrie 23, 2017 at 07:09

Viorel Ivanciu: Acum, la ceas de sărbătoare, gândurile mele cele mai profunde se îndreaptă spre voi toți.

by

Dragi cetățeni,

Acum, la ceas de sărbătoare, gândurile mele cele mai profunde se îndreaptă spre voi toți. Crăciunul este un timp de reflecție personală, dar și de evaluare a raportului nostru cu cei din jur: cetățeni, prieteni și familie. De asemenea, această sărbătoare sfântă este și o ocazie bună de a face un bilanț față de aspirațiile noastre de a lăsa o lume mai bună decât cea pe care am primit-o.

Serviciile municipale acoperă o bună parte a anumitor nevoi cu care ne confruntăm, dar în continuare avem lipsuri majore față de care nu avem soluții imediate.

Ca reprezentant al comunității, ce mă îngrijorează cel mai mult  este lipsa de unități economice care să asigure locuri de muncă bine plătite și dezvoltarea comunității noastre.

Vreau ca în anul care vine, prin intermediul serviciilor primăriei să facilităm tuturor familiilor și cetățenilor din comunitatea noastră șansa de a beneficia de servicii  municipale mai bune: infrastructură (transport,apă ,comunicații) servicii sociale complete și îndestulătoare, salubritate și protecția mediului moderne,servicii culturale și sportive de calitate, o calitate a vieții mai bună.

Doresc să promovăm și să implementăm pentru municipiul Călărași o strategie de dezvoltare inteligentă. Anul acesta am făcut primii pași Municipiul Călărași s-a înscris pe traiectoria orașelor Smart-City din România.Anul viitor este timpul deciziilor și acțiunii.

De sfintele Sărbători să deschidem uşa pentru oaspeţi dragi, şi inima pentru speranţă, bucurie şi lumină. Să fim mai buni şi să privim înainte cu încredere, ştiind că dacă avem credinţă, drumul din faţa noastră va fi presarat cu împliniri.

Crăciun Fericit! La mulți ani!

Viorel Ivanciu

viceprimar al municipiului Călărași

Președintele PNL Călărași

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page