Evenimente, Ultimile Știri — februarie 9, 2015 at 14:46

Vîntu: Puneți presiune pe ăștia, nu vă lăsați prostiți de abureala cu arestările

by

Comisia Juridică a dat aviz pozitiv pentru urmărirea penală și arestarea Elenei Udrea în dosarele ”Gala Bute și ”Microsoft”, aceasta afirmând că le-a cerut colegilor săi din Camera Deputaților să dea aviz pozitiv pentru urmărirea penală, însă cererea de arestare preventivă i se pare excesivă.

vintuÎn acest context, Sorin Ovidiu Vîntu susține, într-o postare video pe contul său de Facebook, că cei care consideră că duiumul de arestări din ultimele zile vor rezolva probleme României se înseală.

“S-au întâmplat o grămadă de lucruri minunate în România. Sunt convins că cereile de arestare emise de DNA  vis a vis de persoana doamnei Elena Udrea v-a umplut cratițele, v-a creat acoperișul deasupra capetelor. V-am văzut bucuria, zburdălnicia când ați auzit toate astea. Este departe de a fi suficient. Câteva arestări, chiar dacă sunt cu duiumul și televiziunile de știri au devenit cronici ale DNA-ului, ele nu cuprind decât arestări, dezbateri pe arestări și starea vremii. O mică mențiune pentru Antena 3: a rămas înțepenită ca măgarul în pantă pe atacuri la Băsescu. Un personaj odios, de acord, dar gata!…S-a dus și ăsta!

Nimeni nu vă dă de mâncare. Tovarășul Iohannis se plimbă pe la Academia Română, pe la biserici, pe la copii, face cunoștință cu viitorii magistrați.
Acum se curăță liderii pătați ai PDL-ului, se face loc astfel încât viitoarea guvernare să nu poată fi acuzată că e alcătuită din hoți. Nu, domnilor. Va fi alcătuită din noii hoți. Toți sunt datori oamenilor de afaceri”, spune SOV.

Omul de afaceri îl atacă și el pe generalul Coldea, dezvăluind că SRI-ul face poliție politică la comanda capilor Serviciilor.

“Aveți un nou președinte. Sunt convins că v-ați bucurat teribil când a ieșit învingător. Cu ce v-ați ales? Cu ce vă alegeți? Cu absolut nimic. SRI-ul face poliție politică la comanda lui Codea și Maior. Nu numai că fac poliție politică, sunt complici la furt. Fapt penal. L-au ajutat pe Ghiță să fure. Mai mult, au fost samsari pentru televiziunea lui Ghiță și dracu’ știe dacă nu și-or fi luat și ei ceva înapoi. Nu pot să afirm acest lucru cu certitudine”, mai afirmă Vîntu.

În finalul clipului, SOV are și o recomandare pentru români: “Schimbați sistemul politic, puneți presiune pe ăștia și cereți-le un proiect economic. Nu vă lăsați prostiți de abureala cu arestările. Sunt necesare, e bine că se curăță piața, dar în locul lor vor veni alți tâlhari”.

Vintu: Nu vă lăsați prostiți cu abureala cu arestările. În locul lor vor veni alți tâlhari

V-am spus de la început: Nu-mi place Klaus Iohannis! Dar încă nu pot spune nimic despre el. Pentru ca nu îi dați INSTRUMENTELE cu ajutorul cărora să se poată manifesta ca lider. Ce se întâmplă acum? Se curăță liderii pătați ai PDL-ului. Se face loc astfel încât urmatoarea guvernare să nu mai poată fi acuzată că este alcătuită din vechii hoți. Nu, domnilor! Va fi alcătuită din NOII HOȚI! Nu vă lăsați prostiți de abureala cu arestările. Sunt necesare, e bine că se curăță piața, dar vă repet: în locul lor vor veni alți TÂLHARI!

sursa:www.b1.ro

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page