Evenimente, Ultimile Știri — martie 12, 2014 at 16:41

Vineri,14 Martie, deschiderea primului târg de nunţi din Călăraşi – Târgul de Nunţi Mirese Dunărene

by

Deschis in plin sezon de nunţi 2014, in perioada 14-16 martie, la Hestia Hotel, Târgul de Nunţi MIRESE DUNĂRENE işi propune să aducă pentru prima oară in atenţia viitorilor miri, dar şi a publicului larg, furnizorii locali de produse şi servicii de nuntă. Astfel, viitorii miri vor putea intâlni in cadrul târgului: agenţii organizatoare de nunţi, rochii de mireasă, costume de mire, rochii de ocazie, restaurante, accesorii vestimentare, bijuterii, cofetării, furnizori foto/video, florării, Dj, formaţii, interpreţi, agenţii de turism cu pachete pentru luna de miere.

AFIS eveniment

Târgul de nunţi, o oportunitate pentru piaţa locală a nunţilor

De asemeni, Târgul de Nunți MIRESE DUNĂRENE Călăraşi are beneficii si pentru furnizorii locali, aducând expozanților cea mai bună ofertă de promovare din piață prin intermediul căreia vor avea acces direct la publicul pe care îl vizează pentru afacerea proprie.

Mai mult decât un târg, un eveniment dinamic

Pentru a oferi soluții pentru toate dorințele viitorilor miri, târgul este structurat în două secțiuni:
Zona expozițională unde furnizorii își pot prezenta sau vinde produsele și serviciile;
Zona de scenă
unde vor fi concerte, spectacole de dans de societate și populare, prezentări de modă, concursuri, demonstrații practice de coafura si machiaj, lansări de porumbei și multe alte momente surpriză.

Viitorii miri, precum si toti ceilalti vizitatori ai targului, vor putea participa la Tombola Târgului de Nunţi MIRESE DUNĂRENE, unde vor câştiga premii substanţiale.

Eveniment susţinut de Primaria Călaraşi și Camera de Comerț Industrie și Agricultură

Sponsor principal: Hestia Hotel

Locaţia: Hotel Hestia, în incinta Complex Itu

Organizatori: Green Events/Alina Stanciu/Rodica Zaharia

Pentru relații privind modalitatea de închiriere a unui spațiu pe parcursul celor trei zile de desfășurare a evenimentului, apelați organizatorii la tel. 0734.179.279 / 0724.209.499

Parteneri: GIP S.R.L., Radio Voces Campi, infoMuntenia.ro, Actualitatea de Călărași, Ziarul Obiectiv, Jurnalul de Călărași, Televiziunea Călărași 1, Anunțul de Călărași, Ediția, Kiss FM, Argument, DJ Blue, Obiectiv 24 Ialomița, Focus/mediacălăraşi.ro.

LOGO 1 EVENIMENT 250 X 300

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page