Editoriale, People-Passion-Performance — septembrie 11, 2016 at 23:52

Vîlcelele,Călărași: Sărbătoarea unei reușite. Vasile Iliuță simbolul acestei reușite

by

vi

Comuna Vîlcelele are un simbol şi o reuşită. Consorţiul de Extensie şi Dezvoltare Rurală este o reuşită de nivel naţional, a formelor asociative in agricultură iar Vasile Iliuţă simbolul şi înfăptuitorul acestei reuşite. Am participat, sâmbătă 10 septembrie , la un eveniment de excepţie: la a-X -a ediţie a “ZiuaFermierului” şi “Ziua comunei Vîlcelele” care are drept fundament un model de dezvoltare bazat pe muncă,imaginaţie şi intreprindere particulară.

img_3493

Proiectele cu finaţare europeană şi mecanizarea agriculturii, iniţiate de fermieii din comuna Vîlcelele la iniţiativa lui Vasile Iliuţă, au dezvoltat o capacitate economică şi potenţialul comunei Vîlcelele pentru a putea   organiza şi evenimente pentru comunitate .

În acelaşi timp s-a creat o mentalitate şi stare de spirit deschisă pentru întreţinerea unor relaţii cu persoanele şi instituţiiile  care oferă oportunităţi de finanţare şi dezvoltare.Toate acestea fac vizibilă şi apreciată comuna Vîlcelele, o comună mică ca număr de populaţie dar cu potenţial mare din punct de vedere economic.img_3500

După patru ani de mandat la primăria Vîlcelele,unul de deputat dar mai ales fiind tot timpul fermier Vasile Iliuţă a lăsat o structură care funcţionează.

“ZiuaFermierului” şi “Ziua comunei Vîlcelele” un model de dezvoltare care se bazează pe muncă,imaginaţie şi intreprindere particulară.

Vîlcelele,Călărași-sărbătoarea unei reușite- Vasile Iliuță simbolul acestei reușite.

Nelu Bălașa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page