Anunţuri, Ultimile Știri — ianuarie 8, 2014 at 21:20

Victor Avădanei a fost înmormântat de Sfântul Ion

by

eroi aer

Victor Avădanei  pilotul care  a murit în urma exploziei din blocul A 38 de pe strada Bucureşti din Călăraşi,  a fost înmormântat de Sfântul Ion. Avădanei  a fost înmormântat la Turnu Severin, acolo unde are domiciliul fiica sa,departe de partenerii de afaceri,de prieteni  şi de duşmani. Pe Victor Avădanei s-a aşternut pământul iar pe ancheta despre cauzele exploziei s-a aşternut tăcerea. Nu există nici un răspuns concludent.

Un pios omagiu şi un regret adânc din partea noastră.

Nelu Bălaşa

2 Comments

  1. Wavatar violeta mariana spune:

    A fost condus pe ultimul drum de foarte putine persoane..
    Unde au fost prietenii , fostii sai angajati si toti cei carora Victor Avadanei le-a facut atata bine ?! A fost comandantul Aerobazei Calarasi vreo 20 de ani si a avut in subordine pe putin 20 de oameni, dintre care pe jumatate i-a luat alaturi de el si dupa ce a plecat dr la Aerobaza.Cati i-au fost alaturi sa ii aprinda o lumanare ? Vreo 6 persoane !!! Dureros !

  2. Wavatar lorena spune:

    Tata a avut foarte putini prieteni ,restul sunt hiene ce l-au devorat si inainte si dupa ce s-a stins.Pentru cei ce au muscat mana care i-a hranit le doresc sa -i aiba Dumnezeu in paza….. pe lumea cealalta….

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page