Politica, Politică regională — mai 18, 2013 at 17:20

Viceprimarul Virgil Dumbravă dă replici de cârcotaș…

by

dumbrava carcotasModernizarea sistemului de iluminat public în Călărași, încă o afacere care se face cu sfidarea opiniei publice și a interesului public. Așa cum ne-a obișnuit  executivul primăriei Călărași oferă  prea puține informații și foarte puțină transparență.

Modernizare sistemului de iluminat presupune  șanțuri de-a lungul și de-a latul fără pic de grijă față de confortul populației. Este o prioritate!!!??? Poate așa o fi mai bine , Primarul și Vicerprimarii au nevoie de multă lumină ca să vadă cât de  aiurea au distribuit și cheltuie banii comunității în zadar…

Întrebări:

1. Cine execută în subantrepriză lucrările de modernizare a iluminatului public la Călărași?

2. Cine sunt diriginții de șantier  pentru controlul execuției  lucrărilor de modernizare a iluminatului public la Călărași?

3. Care este persoana desemnată de primărie pentru supravegherea lucrărilor?

Deși  semnele de întrebare sunt foarte serioase Viceprimarul Virgil Dumbravă în loc să răspundă la întrebările la care este obligat prin lege clar și concis dă replici de cârcotaș.

Îi reamintim că noi suntem cârcotașii și acesta este rolul nostru într-o democrație. Noi cârcotim pe banii noştri. El este  în slujba cetățenilor şi plătit din banii publici (să nu mai vorbim de eventualele profituri din lucrările în subantrepriză pe bani publici) să răspundă conform legii și transparent despre activitate… sau nu !!!???

Orașul acesta este arat fără discernământ și fără nici o  față de confortul cetățenilor. De ce?

Nelu Bălașa

P.S.

O persoană mediocră spune.
O persoană buna explică.
O persoană superioară demonstrează.
O persoană minunată inspiră pe alții să vadă ei înșiși.

1 Comment

  1. Wavatar grimos spune:

    Pentru ca cetatenii din orasul acesta sunt imbecili si voteaza fara discernamant.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page