Ultimile Știri — octombrie 30, 2013 at 18:49

Vasile Nedelcu,Director DSVSA Călărași: Carnea de pui de la Călărași, sigură pentru consumul public

by

SONY DSCVasile Nedelcu,Director DSVSA Călărași, a declarat în exclusivitate  pentru Argument ,în legătură cu scandalul cărnii de pui, care ar fi livrată cu salmonela de la Avicola Călărași, că la livrare au fost respectate toate procedurile  privind trasabilitatea și controlul oficial,  în conformitate cu regulamentul European.

Procedurile privind trasabilitatea și controlul oficial, referitor la salmonela au fost respectate de Avicola Călărași atât în ferma producătoare de pui de carne cât și la abator  și verificate riguros  de DSVSA Călărași.

La Călărași, se produce și se livrează carne de pui, sigură  pentru consumul  public în România și  spun asta în calitate de profesionist, a declarat Nedelcu.

Mai mult chiar, Avicola Călărași face comerț intracomunitar cu carne de pui și  atât organizarea producției cât și controlul sunt efectuate cu  o exigență ridicată.

Vasile Nedelcu susține că reglementările aplicate în prezent pentru siguranța alimentară pe lanțul de producție asigură controlul și trasabilitatea produsului, de la producătorul de furaje până la produsul aflat pe raftul magazinelor.

Vasile Nedelcu infirmă cu această declarație  toate speculațiile care s-au făcut în presă…

Nelu Bălașa

SONY DSC

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page