Evenimente, Ultimile Știri — aprilie 28, 2013 at 22:27

Vasile Iliuţă: “Salutăm conducerea universităţii care astăzi a reuşit să ne strângă pe toţi la un loc.”

by

Vasile Iliuță  spune că e o mare onoare pentru județul Călărași,  prezența conducerii   UNIVERSITĂȚII DE ŞTIINŢE AGRONOMICE ŞI MEDICINĂ VETERINARĂ BUCUREŞTI:

colaj uasmv

Prof.univ.dr. Sorin Cîmpeanu-rectorul USAMV, prof.univ.dr. Ioan Alecu-președinte USAMV, Alexandru Șonea-președintele Senatului USAMV, prof.univ.dr. Adrian Dinu Toma-decanul facultații de inginerie economică și dezvoltare rurală, prof.univ.dr. Costică Ciontu-decanul facultății de  agricultură, S.l. dr. Razvan Teodorescu-decanul facultății de imbunătățiri funciare și ingineria mediului,cu ocazia semnării unui memorandum.

Deputat Vasile Iliuţă: “Salutăm conducerea universităţii care astăzi a reuşit să ne strângă pe toţi la un loc.”

Menționăm pentru reușita evenimentului și aportul  profesorilor Daniela Crețu și Denisa Jilăveanu de la filiala Călărași a facultații de inginerie economică și dezvoltare rurală

Ca de obicei politicul a luat fața și esența evenimentului. Surse din cadrul facultații de inginerie economică și dezvoltare rurală ne-au precizat sub protecția anonimatului că initiativa a  aparținut UASMV și că un memorandum de colaborare a fost semnat de USAMV,Primăria Călărași, Valery Mroceh, consul pe probleme economice al Ambasadei Republicii Belarus la București, compania ,,Belarus Tractor”, firma Estagroteh Veaceslav Borta.

 Nelu Bălaşa

[wzslider autoplay=”true”]

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page