Evenimente, Ultimile Știri — martie 14, 2019 at 21:45

Vasile Iliuță: Consorțiul De Extensie și Dezvoltare Rurală este o realitate care ne face să fim mândri

by

Joi, 14 Martie 2019, a avut loc la Hanul Fermierilor din Ivănești Adunarea Generală. Consorțiului de Extensie și Dezvoltare  Rurală Vîlcelele.

Au fost prezenți George Iacob –prefectul județului Călărași,Vrăjitoru Sorin deputat,Liviu Mușat Director ADR Sud Muntenia, Bîrcă Costel Director General Adjunct APIA Au fost discutate probleme specifice tehnice,tehnologice,financiare, de asigurare

.

Vasile Iliuță Președintele Cosorțiului a condus lucrările unei ședințe  fructuoase pentru fermierii prezenți și partenerii lor: Elena Nedelcu-Agrispher,.Agracia,Cristina Idu-Karina –Sea,Stelian Toza –Agrolife,Radu Druncea –Ominasig.

Fermierii au aprobat înscrierea Consorțiului  în LAPAR și ca membru fondator în  constituirea  asociației “Laborlab Cluster”

Consorțiul De Extensie și Dezvoltare Rurală a devenit un centru de polarizare a bunelor practice din agricultura călărășeană, a declarat Vasile Iliuță. Prin realizările Dumneavoastră Cosorțiul este interesant pentru furnizorii de in-put-uri, pentru  achizitorii de cereale, pentru cercurile financiare și de asigurări. Consorțiul De Extensie și Dezvoltare Rurală este o realitate care ne face să fim mândri,a încheiat Iliuță.

 

Nelu Bălașa

[wzslider autoplay=”true”]

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page