Comunicate de presă, Ultimile Știri — noiembrie 6, 2014 at 06:43

Vasile Iliuţă: Atat de ticalos este acest PSD si cred ca ne intoarce la 1946. Cu 8000 de voturi la Calarasi organizatia PNL va face minuni in viitor

by

IMG_2789Pot sa spun ca in primul tur avem o pierdere pe care noi ACL am identificat-o in cele 43 de localitati. Avem 8 localitati in care am castigat  4 de la PDL si 4 PNL, si pot sa spun ca dupa o campanie in care turismul electoral in zona Bucurestiului- Plataresti, Fundeni, Fundulea, a avut totusi o semnificatie destul de mare acolo unde avem primari,

Cauzele eşecului s-a datorat acestui traseism electoral, o campanie nationala care o numim mai buna a PSD ului pe mass media si niste fluturasi otraviti trimisi cu posta care a determinat aceasta teama cetateanului din mediul rural ca-i ia pensia.

Sunt lucruri pe care noi le-am identificat si incercam in turul doi sa castigam, sa vedem cum ne mobilizam sa putem sa recastigam acolo unde am pierdut, sa convingem cetateanul ca ceea ce s-a spus sunt minciuni, nu sunt lucruri adevarate in ceea ce inseama pensia cetateanului care nu va fi afectata de nici o promisiune electorala.

Numai un lucru pe care putem sa-l dovedim este ca bugetul national este destul de neplacut ca nu-l avem depus in Parlament pana la 12 octombrie ca pana pe 30 sa-l avem aprobat.

Ce se ascunde sub acest termen este un singur lucru- niste taxe si impozite noi, pe promisiuni electorale pe care PSD le face.

Si vreau sa spun ca atat de ticalos este acest PSD si cred ca ne intoarcel la 1946.

Gaseste toate solutiile cu diversiuni si prin vorbe mincinoase spunand ca el isi doreste binele romanilor dar sub acest bine se ascund foarte multe lucruri care dauneaza romanilor. Le va face taxele si impozitele mai mari, le va scumpi de 3-4 ori incercand sa spuna ca el defapt da cate putin la pensie sau la salarii.

Noi credem ca turul doi va fi altceva, incercam sa venim cu dezmintiri la ceea ce fac ei astazi, avem si dovezi pe care o sa le scoatem in ultima saptamana, unde ei cumpara voturi si incearca prin turismul electoral sa mute oamenii de acolo acolo., pentru a frauda alegerile.

La Calarasi tradarea nu exista, exista o echipa puternica ACL, noi ne-am facut datoria, am incercat sa putem sa strangem primarii si ceea ce inseamna simpatizantii nostri sa facem cat mai bine treaba pentru castigarea alegerilor.

Filipescu a spus un singur lucru si anume ca PSD a facut presiuni la toti primarii nostri, si cred ca a facut-o pentru a-i determina sa mearga cu ei, poate fi una din cauze ca primarii sa nu fi putut sa se implice la puterea si dimensiunea la care ar fi facut-o de obicei.

In politica nu cred ca putem sa spunem ca are cineva controlul absolut la ceea ce inseamna fidelitate. Ca avem si tradari, ar putea sa fie dar sunt izolate.

Acum incercam sa ne remontam si sa ne remobilizam si sa castigam.Noi am avut intalniri cu primarii chiar de 3 ori cu organizatiile, am stat de vorba cu ei am stablit si am facut acea promisiune cu aproape 70 000 de voturi la nivel de judet. Acum incercam sa recuperam pentru turul doi.

Echipele au facut treaba separat si-au vazut de treba lor, noi am  avut intalniri pentru a incerca sa ne aducem electoratul la vot.

Avem un mare castig la Calarasi cu cele 8000 de voturi si cand aveam primar PNL aveam 3000 de voturi.Lucrurile pentru noi sunt castigatoare la Calarasi si pot sa spun ca organizatia de Calarasi a recuperat foarte mult.

Daca la momentul cand aveam primar aveam 3000 de voturi, acum nu mai avem primar pentru ca s-a transferat la UNPR, sunt 8000 de voturi, va putem spune ca la Calarasi organizatia va face minuni in viitor, deoarece cred ca putem sa scoatem dublu in turul doi, adica sa fim alaturi de primarul si de alianta PSD.

ACL va face campanie impreuna si sper sa castigam sau sa fim aproape de USD.

Domnul Iohannis ne ajuta pentru ca e un altfel de om politic, nu e acel tip de om politic care se inconjoara de promisiuni si de interese care sa duca Romania unde este astazi, intr-o mare problema europeana, de aceea nu mai suntem credibili si la ora actuala circarii europei.

Trebuie sa ne scoata din zona asta si sa ne duca unde si noi meritam sa stam la masa cu europenii, ca un stat civilizat si modern.

 

Politicienii romani au dat dovada ca sunt bun la circ, si sunt mai putin buni la treaba.

Avem ca exemplu Sibiul si de ce sa nu ducem realizarile de acolo si la nivel national.

Avem aceasta solutie acum, sa votam cu Iohannis si scapam de tot circul romanesc si de acesti oameni cu atatea interese.

ACL suntem o echipa puternica si credem in aliatul nostru pentru a castiga alegrile prezidentiale.

Eu voi ramane neconditionat in PDL, voi ramane in viitorul PNL.

Incercam la momentul asta sa tiparim conform Constitutiei ce inseamna pensia, ca e garantata de stat, ceea ce inseamna minciunile, sa le punem intr-un fluturas si sa le trimitem in mediul rural, unde cetateanul de teama ca va avea pensia micsorata , sa le garantam ca o vor primi in continuare ca e garantata de stat.

Pentru turul doi avem negocieri cu toate partidele care pot astazi sa echilibreze scorul electoral pe care noi l-am obtinut in primul tur.

Noi incercam sa atragen cat mai multi pentru a reechilibra aceasta situatie la Calarasi.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page