Politica, Politică regională — februarie 9, 2018 at 20:39

Vasile Iliuță ar putea pierde sprijinul politic al liberalilor și funcția de președinte al consiliului județean

by

Vasile Iliuță ar putea pierde sprijinul politic al liberalilor și funcția de președinte al consiliului județean. Știe și el, știe și președintele Daniel Drăgulin…!!!???

În conferința de presă de azi,vineri ,9 februarie, 2018 a senatorului Răducu Filipescu,vicepreședinte pe regiunea Sud-Muntenia al PNL, jurnaliștii au invocat posibilitatea ca Doinița Nicolae  să fie îndepărtată de Vasile Iliuță din funcția de Director al D.G.A.S.P.C. Călărași. Mai mulți jurnaliștii au afirmat că se mișcă „nisipurile” în ceea ce o privește pe  Doinița Nicolae, părtașă și ea la o serie de fapte și decizii ale lui Vasile Iliuță. Dacă se sparge buboiul se va vedea…

Întrebat în legătură cu această posibilitate, senatorul liberal, care este și în poziția ierahică cea mai înaltă potrivit statutului PNL, a spus că dacă Doinița Nicolae sau alt liberal va fi dat afară din funcție din motive politice imputabile lui Vasile Iliuță ar putea pierde sprijinul liberalilor și funcția de președinte al consiliului județean. De altfel Ludovic Orban i-a pus în vedere lui Vasile Iliuță  acest aspect.

De altfel toată lume știe atât în PNL cât și în PSD că se așteaptă pretextul… i se pregătește… Precedentul este creat cu sancționarea după incidentul cu consumul de alcool și fuga de la locul faptei, când Vasile Iliuță și -a văzut suspendată funcția de vicepreședinte al PNL Călărași.

“Este foarte valabil, pentru că asta a spus preşedintele Ludovic Orban în birou la domnul Drăgulin. Te gândeşti că următorul director care va pleca este Doiniţa? E foarte posibil. S-ar putea să plece de mânuţă amândoi. Este decizia pe care a luat-o Ludovic Orban şi a spus că primul liberal care pleacă din funcţie din motive politice, şi acesta este motiv politic, că o dă el pe administraţie este altceva. Domnul preşedinte a greşit şi asta e, pleacă. Eu am fost acuzat că îi iau apărarea Doiniţei şi fac şi dreg, că mă duc cu ea la Orban. Mă condamnă toată lumea peste tot. Eu sunt un condamnat ca ăla din ‘Pădurea spânzuraţilor’, numai că e de datoria mea să îmi apăr oamenii. Dacă venea Curtea de Conturi şi spunea: ‘Tu, Doiniţa Nicolae, ai băgat mâna în caraiman şi ai furat atât’, în niciun caz nu mă duceam cu ea de mână la preşedintele partidului. Dar atâta timp cât Curtea de Conturi a felicitat-o pentru modul în care manageriază acolo acea Direcţie, care înseamnă 60% din bugetul Consiliului Judeţean. Când a fost controlată şi recontrolată de Poliţie şi de nu ştiu mai cine, cred că şi jandarmii au controlat-o, femeia a ieşit ok. A plecat în diferite deplasări prin ţară şi s-a întâlnit cu omologii ei, şi într-un clasament este pe locul II la nivel naţional ca performanţe manageriale în Direcţia Copilului. Vreau să vă spun că Direcţia Copilului nu este o Direcţie uşoară. Este foarte complicată şi foarte grea, are foarte multe probleme care pot fi sub semnul întrebării. Deci, toată lumea spune că este extraordinar de bună şi vii tu şi spui că îi dai 2,75. Şi cine? Domnul Dinulescu şi domnul Bogdan Georgescu. În ce calitate? Că ei nu sunt în comisia de avizare a activităţii lor. Nu vreau să dezvolt subiectul, decât în momentul în care va deveni de actualitate”, a declarat senatorul Filipescu.

Nelu Bălașa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page