Evenimente, Ultimile Știri — august 2, 2013 at 07:30

Valeriu Nistor, CEO IBM România: Timpul, nu banii sunt cea mai importantă resursă

by

14Motto: Iubești oamenii dacă le acorzi din timpul tău

Valeriu Nistor a venit la Călărași răspunzând inițiativei  și invitației prietenului său Daniel Florea. Un prilej deosebit pentru elevii din Călărași, aș adăuga și o onoare să participe la o discuție cu doi oameni care au reușit.

Valeriu Nistor-CEO IBM și Daniel Florea-Deputat în colegiul orașului nostru, au dăruit din timpul lor elevilor cu rezultate deosebite din județul Călărași, într-o locație neconvențională dar bine aleasă, într-o atmosferă relaxată și prietenoasă.

Timpul, nu banii, cea mai importantă resursă a început Valeriu Nistor, norocul este acolo unde munca și pregătirea se întâlnește cu oportunitatea.

Lawrence J. Peter: “Dacă nu știi unde vrei să ajungi, o să ajungi, mai mult ca sigur, în altă parte.” Eu am știut și știu unde vreau să ajung, dar tu știi? Afirmația aceasta este una de actualitate, pe care ar trebui să și-o pună fiecare dintre noi. Trebuie să știm din timp ce vrem să obținem, și ce trebuie să facem ca să ne atingem și să ne implinim visul.

În jurul acestei idei   s-a desfășurat dialogul subliniindu-se importanța alegeri unei ținte și a unui plan de viață pe termen lung. Au fost discutate subiecte de o mare diversitate, de la calitatea învățământului, careieră profesională, succes, alegerea job-ului, familie, performanță, timp liber, dezvoltare personală.

8

Interesantă iniţiativa inovativă și utilă. 35 de elevi dintre cei mai buni și profesorii lor au avut o experiență frumoasă. De fapt viața este o serie de lecții care trebuie trăite ca să le înveți…

Nelu Bălașa

[wzslider autoplay=”true”]

1 Comment

    Leave a Comment

    You must be logged in to post a comment.

    You cannot copy content of this page