Evenimente, Ultimile Știri — martie 27, 2018 at 20:42

Valentin Deculescu:Vă mulțumesc că sunteți alături de noi

by

Vă mulțumesc că sunteți alături de noi la acest eveniment, care pentru noi, pentru operatorul Ecoaqua tinde să devină o tradiție. Mulțumesc specialiștilor prezenți, mulțumesc reprezentanților Unităților Administrativ Teritoriale care sunt aici, presei și, nu în ultimul rând, celor care au fost alături de noi în organizarea acestui eveniment.

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară ADI Ecoaqua are 37 de membri, atât din Călărași cât și din Ialomița și cuprinde și municipiile Călărași, Oltenița si Urziceni, pe lângă alte orașe și comune. Faptul că anul trecut, la acest eveniment, am semnat contractul de finanțare pentru acest proiect, și astăzi putem să prezentăm studiul de fezabilitate al proiectului, denotă că cei care au ales să opereze cu Ecoaqua, cei care sunt membri ADI, nu au făcut o greșeală și vreau să-i felicit pe cei care s-au implicat în acest proiect.

ADI Ecoaqua, în următoarea perioadă, își propune ca strategie două obiective : să extindă operarea la cât mai mulți membri ai asociatiei și, în funcție de ceea ce-și doresc primarii din localitățile membre, vom face cunoscută strategia de dezvoltare a serviciului în următorii 5 ani.

Valentin Deculescu

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page