Politica, Politica locala — decembrie 3, 2013 at 22:55

USL trosnește din toate încheieturile la Călărași, Filipescu către Ion Ștefan: cafteală băiatu’!

by

martor

Capacul care acoperea oala în fierbere a USL Călărași începe să aibe scăpări. Dacă acum vreo câteva luni Filipescu clama  într-o conferință de presă către Ion Ștefan Primvicepreședintele PSD

„cafteală băiatu’ ” de căteva zile PSD-iștii sunt cei care își fac curaj.

Semnalul  l-a dat Virgil Diaconu cu un articol în Argument, care a băgat bățul prin gard și le-a scos pe nas PNL-iștilor negocierea pentru localele din 2012. Ba chiar, în seara aceasta a declarat că, PSD a făcut cadou lui Drăgulin și PNL, funcția de primar al municipiului Călărași, să fie primit și  de Moș Nicolae.

Tot astăzi Petre Țone, primarul municipiului Oltenița a declarat că de câteva luni Cercel și consilierii PNL votază împotriva proiectelor PSD.

Se aude prin târg că între Dan Cristodor Președintele PSD Călărași  și Daniel Drăgulin Președintele PNL Călărașia s-a acutizat un conflict și că PSD-iștii călărășeni nu ar mai  susține necondiționat toate proiectele Primarului.

În fine, se pare că demiterea lui Roibu, ar avea drept scop un post rămas liber, care să-i dea libertate Președintelui consiliului județean Răducu Filipescu, să negocieze o nouă majoritate (fără PSD) în acest consiliu prin oferirea acestui post formațiunii care îl va ajuta să formeze majoritatea.

Și astfel Ion Ștefan o să joace rolul rabinului : „și tu Șova ai dreptate!”  „și tu Filipescu ai dreptate!

Nelu Bălașa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page