Evenimente, Ultimile Știri — aprilie 26, 2014 at 13:00

USL trăieşte..prosteală pe faţă..

by

Backup_of_Backup_of_archiudean

În ciuda declaraţiilor ofuscate ale liderilor liberali de la centru, USL trăieşte.Trăieşte în teritoriu urmare a complicităţilor vinovate ce au în vedere păstrarea funcţiilor.

Acest fapt,adică USL trăieşte a fost confirmat de liderii  Răducu Filipescu PNL,Ion Ştefan PSD şi Bogdan Georgescu PC la Călăraşi. Dar nu numai declaraţile ci şi păstrarea statu-quo-ului politic şi altgoritmul funcţiilor.
Câţiva lideri PSD locali, în ciuda încordării muşchilor prin spatele frontului, îşi păstrează vasalitatea faţă de Filipescu.
Campania electorală a început. USL trăieşte scriu PSD-iştii pe afişe. Un blat politic acceptat tacit de PNL-işti. O minciună electorală care e posibilă datorită liberalilor.În ciuda declaraţiilor PNL-iştii, ei  au cauţionat  şi  cauţionează mesaje electorale populiste care alimentează această retorică a PSD-ului.
Campania elctorală pentru europarlamentare  a început cu „miuţe” locale care nu au nici o legătură cu politicile şi valorile europene. Candidaţii şi partidelelor merg cu prosteala pe faţă şi chiar din declaraţiile lor arată „că candidatul” nu contează.
Primarul Daniel Drăgulin a declarat că aduce 13000 de voturi la europarlamentare,Răducu Filipescu 40000 de voturi din judeţ…şi atunci care mai este rolul Adinei Vălean şi al lui Gheorghe Dobre?
Temele europene sunt eludate din start în această campanie pentru europarlamentare.
 USL trăieşte… prosteală pe faţă…
Dreapta e moartă de tot la Călăraşi… încă nu au curajul să scoată capul…

Nelu Bălaşa

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page