Politica, Politică regională — februarie 25, 2014 at 18:37

USD fără cap la Călăraşi… noua majoritate în consiliul judeţean: zăngănit de tinichele

by

În timp ce Ponta taie şi spânzură …PNL-işti la Bucureşti ,la Călăraşi USD nu are cap… Am încercat să obţin o reacţie de la PSD -işti călărăşeni . Nimeni nu îşi asumă..Bogdan Georgescu, şeful PC a declarat că s-au întâlnit pentru strângerea de semnături şi atât… Pe acest fond au apărut  informaţii că unii lideri locali  încercă o nouă majoritate opusă liderului PNL Răducu Filipescu.

ANDOy1310z17JcProbaDeRezistenta

Spargerea USL-ului la centru, a a avut drept ecou, la Călăraşi,  mici încercări timide, de  a face noi majorităţi în CJ în jurul PSD. Aşa cum spuneam într-un comentariu trecut, la USD nu are cine să negocieze şi să inspire încredere …Filipescu însă da. Incertitudinea  în care îi ţine Şova pe PSD-iştii călărăşeni este prima cauză a lipsei de încredere în PSD la Călăraşi . Faptul că PSD nu are un lider care să joace un rol pe scena politică din Călăraşi îi dezavantajează…Responsabilitatea este atât a lui Şova Preşedintele PSD Călăraşi cât şi a celorlalţi lideri locali. În acest fel primarii PSD dau declaraţii cum că nu doresc ruperea USL, când acest lucru este  un fapt în toată ţara….

Zăngănit de tinichele

Bogdan Georgescu a declarat despre acele încercări de a forma o nouă majoritate că sunt zăngănit de tinichele …

Maria Dragomir  a declarat că a avut o întrevedere cu Filipescu şeful PNL, dar că nu s-a angajat la nimic şi că PPDD consilierii săi vor vota cum dictează interesul cetăţenilor

Alexandru Buricea, Preşedinte UNPR Călăraşi până la o chestie oficială noi suntem în USL, restul sunt speculaţii, nu ne preocupă majorităţile. UNPR acţionează în beneficial comunităţii locale şi judeţene indifferent de mişcările de pe scena politică locală.

Vasile liuţă Preşedintele PDL;a declarat că indecizia  partidelor care alcătuiesc USD  la Călăraşi pentru o nouă majoritate în CJ fac ca orientarea PDL-ului în plan local să fie hotărât către dreapta,acum şi pe viitor.

Nelu Bălaşa

Tags

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page