Femei şi Bărbaţi, Plăcerile vieţii — februarie 19, 2014 at 13:00

Urmăreşte-i limbajul trupului: 10 semne că o femeie e interesată de tine

by

Poti fi mintit usor, insa limbajul trupului poate fi un barometru al adevarului. Cine stapaneste tainele decodificarii limbajului trupului stie foarte limpede ce are celalalt in minte. In dragoste, mai ales, limbajul trupului este foarte important.

newsIata 10 semne ca o femeie este interesata de tine:

1. Zambeste

Creierul are abilitatea de a recunoaste un zambet fals de unul spontan. Asa ca iti vei da seama imediat cand zambeste si rade spontan la ceva ce ai spus. Asta inseamna ca se bucura de acel moment si in plus, ai toate sansele sa fii indragit atunci cand esti vesel si zambaret decat atunci cand esti furios, nu?.

2. Contact fizic

Atingeri nevinovate pe brat, pe umar sunt un semn ca este isi doreste o apropiere fizica. Prin aceasta iti arata ca este disponibila si doritoare.

3. E de acord cu tot ce spui

Atunci cand o femeie este de acord cu tine, indiferent ce spui, este un semn clar ca te place. Este posibil chiar sa-ti faca complimente, mai subtile sau nu, in functie de nivelul de incredere pe care il are in ceea ce te priveste.

4. Te priveste constant si cauta contactul vizual

Atunci cand o femeie se uita la tine si incearca sa-ti capteze privirea este un semn clar ca te place. Nu inseamna neaparat ca inima ei iti apartine in totalitate, dar macar poti capata incredere sa o abordezi, daca si tie iti place.

5. Se joaca cu parul

Atunci cand femeile isi ating parul  sau se joaca cu el, o fac automat pentru a atrage atentia. Este un gest biologic de a capta atentia unui potential partener.

6. Are o postura sexy

Cand o femeie te place atunci cand se asaza langa tine va adopta cea mai sexy postura posibila, astfel incat sa-si arate toate “atributele” fizice.

7. Intra in cercul intim

Cand o femeie se simte atrasa de un barbat, se apropie cat mai mult de fata lui si il priveste tot timpul in ochi

8. Picioarele usor desfacute

Daca ai impresia ca o femeie te priveste, uita-te la picioarele ei. Daca le tine picior peste picior sau stranse, s-a intamplat, poate, nu vrea nimic de la tine. Insa daca sunt usor desfacute sau se joaca cu picioarele, ar putea fi un semn de incurajare.

9. Retine detaliile

Cand o femeie este interesata de tine va tine minte in detaliu cam tot ce povestesti. Chiar daca pare “distanta”, ea e foarte atenta la ce ti se intampla.

10. Nu se teme de proximitate fizica

Daca atunci cand o atingi usor, pe mana sau pe umar, nu pare deranjata, dar totusi este usor nervoasa, poate fi un semn bun.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page