Anunţuri, Ultimile Știri — februarie 26, 2018 at 23:44

Update: Situația autostrăzilor și drumurilor naționale închise

by

Având în vedere că începând cu ora 07:00 a intrat în vigoare codul portocaliu de ninsori abundente, temporar viscolite și vizibilitate scăzută recomandăm conducătorilor auto să plece la drum doar în cazuri de strictă necesitate. Cele mai afectate județe de condițiile meteorologice extreme din această perioadă sunt Mehedinți, Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Călărași, Ialomița, Buzău, Brăila, Constanța, Tulcea și municipiul București.

Situația drumurilor închise azi 26.02.2018, ora 23,00:

  • DN 21, între Slobozia (jud. Ialomița) și Călărași, km 90+750 – km 130+000, din cauza viscolului puternic la sol și a vizibilității reduse
  • DN 3, între Brănești (jud. Ilfov) și Călărași, km 21+000 – km 110+000 
  • DN 3A, între Lehliu (jud. Căîlărași) și Fetești (jud. Ialomița), km 0+000 – km 78+000, din cauza viscolului puternic la sol și a vizibilității reduse.
  • DN 5, între București și Giurgiu, din cauza viscolului puternic la sol și a vizibilității reduse
  • DN 2N, între Bogza (jud. Vrancea) și Dumbrăveni (jud. Vrancea), km 8+000 – km 17+000, din cauza viscolului puternic la sol și a vizibilității reduse
  • DN 22C, între Cernavodă (jud. Constanța) și Murfatlar (jud. Constanța), km 0+000 – km 42+400
  • DN 2A, între Hârșova (jud. Constanța) și Ovidiu (jud. Constanța), km 127+000 – km 197+000, din cauza viscolului puternic la sol și a vizibilității reduse
  • Pe A2, între București și Cernavodă pe ambele sensuri de mers, din cauza viscolului puternic se închide circulația rutieră pentru toate categoriile de autovehicule

Drumarii acționează în permanență pentru a asigura desfășurarea traficului rutier în condiții de siguranță în toate zonele afectate de fenomenele meteorologice.

Reamintim că începând cu ora 07:00 a intrat în vigoare codul portocaliu de ninsori abundente, temporar viscolite și vizibilitate scăzută recomandăm conducătorilor auto să plece la drum doar în cazuri de strictă necesitate.

La această oră circulația rutieră între București și zona Dobrogei este închisă pentru toate categoriile de autovehicule din cauza ninsorilor viscolite și a vizibilității extrem de reduse.

Se face din nou apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Rugăm participanții la trafic să adapteze viteza condițiilor meteo și să respecte semnalizările rutiere și restricțiile instituite temporar. De asemenea, reiterăm faptul că autovehiculele trebuie echipate pentru circulația in condiții de iarnă.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ si de TWITTER, @CNADNR. 

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page