De pe la noi, Editoriale — mai 27, 2014 at 17:15

UPDATE: Noi mărturii din „lăgărul” protecţiei copilului

by

ambulantaÎncă ceva, uitasem… la naibilui! Asistenta, pedagogii şi îngrijitorii de serviciu oare ce lucruri atât de importante aveau de făcut în seara aceea încât au fost atât de ocupaţi şi nu s-a găsit, nu s-a putut ca cineva dintre ei să însoţească o minoră la spital????!!! Oare bârfa, cafeaua, tutunul şi telenovelele sunt mai importante decât viaţa unui copil?

Acele personaje care îşi asumă rolul de protectori şi binefăcători ai acestor copii şi care pierd din vedere faptul că sunt tutorii legali ai copiilor instituţionalizaţi, îşi primesc salariul integral, sunt recompensaţi cu bonusuri suplimentare pentru “munca depusă” ???? Oare nu ar fi normal ca şefii celor  care nu au avut timp şi nervi să însoţească în ambulanţă un copil la spital să fie sancţionaţi sau să li se facă un raport şi să intre într-o comisie de disciplină?… de la mic la mare!… aşa ar fi corect… Dacă acel copil avea o peritonită sau mama nu era de găsit… murea?… cei de la direcţie mergeau luni să verifice dacă e la spital sau morgă???

… helllooooo!!!!!… suntem proşti, suntem tâmpiţi sau indolenţi?… îşi asumă cineva răspunderea, va fi tras cineva la răspundere?… aaaaaaaahaaaaaa, daaaaaaaa m-am prins!!!! copilul e de vină, a avut tupeul să facă o criză de apendicită taman vineri seara!…

Liliana Manea

P.S. aş putea da eu numele persoanelor care au fost de serviciu în seara aceea la Centrul Sera, dar… deocamdată mă abţin… încă mai sper că persoanele care trebuiesc să decidă în favoarea copiilor o vor face… dacă nu, o să spunem ca să ştie tot poporul… nu de alta, dar sunt graficele care spun foarte clar care sunt acei angajaţi.

Noi mărturii din „lăgărul” protecţiei copilului

 

1 Comment

    Leave a Comment

    You must be logged in to post a comment.

    You cannot copy content of this page