Politica, Politica naţională — martie 19, 2014 at 18:18

Update la “Licuriciul roşu”- Legătura cu Băsescu şi licuricii…

by

Traian Băsescu și-a propus dintotdeauna să “sugă de la licuriciul cel mare” și, tocmai de aceea, obișnuiește să promită marea și sarea la Ambasada SUA, unde se plânge că mogulii Voiculescu, Vântu și Patriciu nu-l lasă să conducă țara, a declarat Mugur Ciuvică, președintele Grupului de Investigații Politice, pentru Inpolitics.

licurici

“Relația regimului Traian Băsescu cu America, via Ambasada SUA de la București, este o relație gândită în profunzime de șeful statului.

Băsescu și-a propus să sugă de la licuriciul cel mare și nu de la un simplu licurici. Nu-i place licuriciul mic. De aceea, se duce la Ambasadă și prestează. Îi pârăște pe toți și se plânge că mogulii răi Dan Voiculescu, Sorin Ovidiu Vântu și Dinu Patriciu nu îl lasă, vezi Doamne, să conducă țara.

Dacă nu se duce șeful statului la Ambasadă, se duc consilierii președintelui care promit marea cu sarea. Din câte văd, pe americani nu-i deranjează genul ăsta de relație. Nu-i deranjează deloc că Traian Băsescu prestează”, susţine Mugur Ciuvică.

[button link=”https://www.argumentpress.ro/licuriciul-rosu-raspunde/” bg_color=”#d613d6″ window=”yes”]Citeşte aici Licuriciul roşu răspunde[/button]

Virgil Diaconu

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page