Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
De pe la noi — September 16, 2018 at 14:43

Update la crucea lui drăgulin…v

by

Nu intenționăm să blasfemiem noțiunea de cruce și semnificațiile  ei. Vrem însă să atragem atenția asupra ipocriziei și demagogiei unor personaje din spațiul public și a exagerărilor folosind autoritatea publică…

Primit cu deosebită atenție  de către cititorii noștri articolul drăgulin pune cruce suscită o serie de întreabări pentru conducerile jandarmeriei și primăriei din Călărași:

  1. A fost o acțiune a instituțiilor jandarmeriei și primăriei Călărași sau o initiativă privată a persoanelor care ocupă diferite funcții în aceste instituții!!!???
  2. Care sunt persoanele care au participat la acestă acțiune și funcțiile lor în instituția din care face parte!!!???
  3. Pentru jandarmerie acțiunea a fost o misiune !!!??? În perioada 13/14 septembrie 2018 a partcipat toată grupa antitero!!!??? Cine ar fi intervenit în situația unei alarme privind un atentat terorist sau restabilirea ordinii publice?
  4. Au participat 3 ofițeri din comandament și șoferii lor au fost folosiți pentru deplasare!!!???
  5. Jandarmii au fost în misiune sau în timpul liber!!!???

6.Au fost chemați jandarmi de acasă pentru a asigura buna desfășurare a meciului de fotbal  în locul celor plecați pe munte!!!???

  1. A fost o misiune cu riscuri pentru integritatea și sănătatea participanților. Cine a asigurat instructajul de protecția muncii și a activităților pe munte!!!???
  2. Este adevărat că jandarmeria Călărași nu poate părăsi limitele județului decât pentru misiuni speciale ca amploare și pericol când se cer reserve de intervenție.!!!??? A îmbrăcat această acțiune caracterul unei astfel de acțiuni!!!???
  3. Au voie jandarmii să îmbrace uniforma în timpul acțiunilor private !!!??? Portul uniformei la acțiunea de pe muntele Negoiu înseamnă că ori jandarmii au fost în misiune ori au abuzat de dreptulde a purta uniforma!!!!???

10.Aceleași întrebări și pentru primăria Călărași și angajații participanți respectând specificul fiecărei activități, pentru perioada 13/14 septembrie  2018 când trebuiau să îndeplinească activități  pentru care sunt plătiți de stat în îndeplinirea scopurilor și obiectivelor instituțiilor la care sunt angajați!!!??

11.A fost legală acțiunea!!!???

12.Care au fost criteriile prin care s-a stabilit că cei care au fost pe munte sunt cei pe care efortul și îndârjiriea de care au dat dovadă sunt cei mai curajoși colegi de-ai noștri din Primăria Municipiul Călărași și Jandarmeria Călărași!!!??? conform comunicatului primăriei Călărași.

Sunt întrebări ale cetățenilor!

Așezate în pagină de Nelu Bălașa

și pentru că îmi cunosc limitele pentru o bună lămurire adresăm aceste întrebări și Domnului Prefect George Iacob

 

au stat jandarmii plecați pe munte la băut în Valea Zânelor,sâmbătă și duminică!!!??(foto pe fb) trebuiau să fie jandarmii la focarele de pestă porcină din  județ!!!???

p.s. nu intenționăm  deprecierea intențiilor și eforturilor nimănui. Pentru că sunt întrebări ale opiniei publice rugăm instituțiile responsabile  să dea un comunicat de presă clar și precis  cu privire la această acțiune pentru a nu mai suscita noi comentarii

 

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.