Comunicate de presă — aprilie 3, 2019 at 10:30

UNTOLD la Parlamentul European

by

Adina Vălean, Președinta Comisiei de mediu, sănătate publică și siguranță alimentară din Parlamentul European i-a primit azi la Bruxelles pe primii cinci clasați la concursul „Show You Can”, organizat de festivalul Untold împreună cu Ursus Breweries. Acțiunea face parte din campania de informare a tinerilor europeni asupra economiei circulare, lansată anul trecut în Parlamentul European de către fondatorii festivalului Untold.

Cei cinci tineri vor petrece întreaga săptămâna la Bruxelles în Parlamentul European, participând la evenimente alături de Președinta Comisiei de Mediu și având șansa de a află la fața locului cum funcționează politica europeană în domeniul protejării mediului.

„Sunt mândră că inițiativa pornită anul trecut, aici în Parlamentul European, continuă și anul acesta prin conștientizarea importanței și angajarea tinerilor în protejarea mediului. Susțin campania Untold „Show You Can” și știu că muzica, arta, creativitatea unesc, educă și pot face lumea mai bună. Ca român, membru al forului legislativ european, e o onoare să promovez o inițiativă cu un mesaj de impact asupra lumii în care trăim. Tinerii știu să se distreze responsabil. Show you can! Ne vedem la Untold vara aceasta!” spune Vălean.

Notă pentru editori: UNTOLD alături de Ursus Breweries au lansat competiția internațională „SHOW YOU CAN”, prin care cei creativi au putut propune o idee de instalații funcționale, pe tema reciclării selective. Concursul s-a desfășurat pe perioada 15-25 martie, pe untold.com/showyoucan. 

Aplicanții își vor vedea ideea implementată, proiectul câștigător fiind finanțat de către UNTOLD cu suma de 10.000 de euro, urmând a fi expus în perimetrul festivalului, timp de 4 zile. Primii cinci clasați beneficiază de un stagiu la Parlamentul European, de o săptămână.

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page