Editoriale — august 1, 2018 at 20:50

Unsurosul, singurul ziarist din Călărași condamnat penal pentru calomnie, o secreție a subculturii călărășene…

by

Colaborarea dintre PSD și PNL a adus…180 de milioane de roni  pentru județul Călărași!… este ultima elucubrație neasumată de unsuros

În Călărași există un singur ziarist…el are întodeauna dreptate…iar am avut dreptate…

În Călărași există un singur ziarist…el are întodeauna dreptate…el este cel mai înalt, el este cel mai frumos, el este cel mai curajos, „el este cel mai profesionist”, el este cel mai drept, „el este cel mai deontolog’’,el este cel mai deștept,el este cel mai…ce mai!… este cel mai „singurul”

El a reușit să compromită  ideea de cotidian prin multiplicarea la copiator a secrețiilor pe care le-a autointitulat contidian… a reușit să compromită ideea de televiziune printr-un simulacru audio video la care nu se uită nimeni,a reușit să compromită ideea de presă liberă și independentă și nu este nici cal nici măgar, pentru că este un slujbaș al statului(susținut de potentați politici de moment) care-și dă aere de libertate și a reușit să compromită ideea de act cultural prin exaltarea eu-lui găunos ca reper pentru comunitate…

Colaborarea dintre PSD și PNL a adus…180 de milioane de roni pentru județul Călărași!… este ultima elucubrație neasumată de unsuros,   care binențeles că a avut dreptate, în pofida faptului că conducătorii de la centru  ai PNL au indicat ca liberalii să dea cu parul în PSD, Vasile Iliuță a colaborat cu PSD și asta a adus 180 milioane de lei județului Călărași urmare și la sugestia lui…!!!

Eu nu i-am văzut a declarat Daniel Drăgulin, Președintele organizației județene PNL Călărași. Îmi atacă proiectele de hotărâri,atacă acțiunile noastre, nu există nici o coloaborare.

Am contactat telefonic pe Ciprian Pandea Președintele PSD Călărași.  NU există!!! A răspuns scurt și elocvent. Nu avem nici o înțelegere politică cu Vasile Iliuță și nici cu un alt membru PNL.

Viorel Ivanciu Președintele PNL Călărași a răspuns că nu știe nimic despre această problemă.

Marius Dulce,Președintele PSD municipiul  Călărași:De unde să-i știu eu .Nu există coloborare ,nu cunosc ,banii au venit pe proiecte.!

Dragoș Coman secretarul general al PNL Călărași a răspuns sec: Habar n’’am!

Este practic o minciună ,o încercare ordinară de manipulare a opinie publice care încearcă să tragă spuza pe turta lui Vasile Iliuță și să justifice serviciile făcute de Vasile Iliuță, personal, unor persoane dragi din PSD… și ca deontologia să fie certă nici nu a asumat prin semnătură această șemecherie ieftină…

 

Nelu Bălașa

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page