Comunicate de presă, Ultimile Știri — iunie 16, 2014 at 17:21

UNPR: România are nevoie de un președinte cu viziune modernă, atașat interesului național, așa cum este domnul Victor Ponta

by

Preşedintele UNPR, vicepremierul Gabriel Oprea a participat în acest sfârșit de săptămână  la reuniunea zonală a Regiunii I Nord-Est, care s-a desfăşurat în localitatea Durău, județul Neamț.

GABRIEL OPREALa întâlnire au fost prezenţi : primarul Neculai Onțanu – secretar general, senatorul Ion Toma – secretar general adjunct,  Nicolae Dumitru secretar general adjunct, președintele Consiliului Județean Neamț Culiță Tărâță, europarlamentarul UNPR Damian Drăghici,  senatorul de Botoșani Şerban Mihăilescu, deputatul de Iaşi Gheorghe Emacu, deputatul de Vaslui Sergiu Vizitiu, senatorul de Bacău Dumitru Bujor, conducerile organizaţiilor care formează Regiunea I Nord-Est : Neamț , Iași , Suceava , Botoșani , Bacău , Vaslui , primari şi consilieri judeţeni.

În cadrul reuniunii s-au dezbătut subiecte de actualitate din principalele domenii de expertiză ale partidului: securitate naţională, agricultură şi administraţie publică, dar şi din domeniul sănătăţii, învăţământului, mediului şi energiei.

Președintele UNPR Gabriel Oprea a reafirmat faptul  că Uniunea Națională pentru Progresul României a fost, este și va continua să fie un partener de încredere în cadrul Alianței de Centru-Stânga și al Alianței PSD-UNPR-PC, un aliat loial atât la nivel guvernamental și parlamentar cât și în plan local, exprimând susținerea pentru candidatura premierului Victor Ponta la președinția României.

Președintele UNPR a declarat că partidul continuă campania de strângere a 1.000.000 de semnături pentru susținerea acestei candidaturi.

Cei prezenți au subliniat faptul că politica economică a Guvernului Ponta și-a confirmat justețea prin creșterea economică înregistrată, prin triplarea ratei de absorbție a fondurilor europene, prin reducerea unui număr semnificativ de taxe și impozite, urmând și reducerea CAS din octombrie 2014.

Participanții la întâlnire au dat asigurări că Organizațiile județene ale UNPR  din Regiunea I Nord – Est vor face tot ce le stă în putință pentru a fi piloni de bază ai politicii din județele Iași, Suceava, Botoșani, Neamț, Vaslui și Bacău, în efortul refacerii încrederii populației în partidele politice și în administrația publică, susținând totodată toate proiectele guvernamentale de dezvoltare a unităților administrativ-teritoriale din această regiune, care au drept scop crearea condițiilor pentru creșterea bunăstării şi nivelului de trai al cetățenilor din această regiune.

Președintele Consiliului Judeţean Neamț Culiță Tărâță care este și președintele  Regiunii I Nord-Est și-a exprimat încrederea totală în Alianța de Centru – Stânga PSD-UNPR, în buna funcționare a acesteia în județele care alcătuiesc  regiunea, și a întărit angajamentul că va strânge cât mai multe semnături pentru susținerea candidaturii la președinție a primului ministru Victor Ponta.

România are nevoie de un președinte cu viziune modernă, atașat interesului național, așa cum este domnul Victor Ponta care, din poziția de prim-ministru, a câștigat deja încrederea populației.

  Biroul de Presă

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page