IMM şi Afaceri — august 18, 2016 at 15:20

UNIVERS T – Totul pentru casa ta!

by

AAAExperienţă
Compania noastră a fost înființată în anul 1992, deținem 2 locații printre cele mai mari depozite de materiale de construcții din județul Călărași:
– Depozitul din Str. Locomotive nr.9
– Noua locație Showroom -ul din Str. Rocadei nr. 4 (Varianta Nord, langă Petrom).
Compania este suta la suta cu capital Românesc, afacerea fiind înființată și dezvoltata cu resurse proprii în mediul local Călărașean.
Ne-am adaptat în permanenţă nevoilor clienţilor noştri, pentru a oferi cele mai bune soluţii în produse şi materiale de construcţii, dar şi prin servicii conexe dedicate domeniului de construcţii.

Profesionalism
Noua locație se ridică la toate normele europene și este avizată ISU.
Showroom -ul nostru are o suprafața formată din 2000 mp hala și 6000 mp spațiu de depozitare extern.

Fiecare departament este asigurat de echipa noastră într-un mod profesionist și promt.
Experienţa îndelungată ne-a ajutat la implementarea şi acreditarea Sistemului de Management al Calităţii SR EN ISO 9001 din 2000 și UKAS Quality management Reg. No. 059-A, Certificate no: AJA 059488

Încredere
Preţul competitiv pe piaţa produselor destinate construcţiilor şi ofertele de servicii tot mai complexe oferite clienţilor, au asigurat parteneriate de succes atât cu furnizorii noştri de produse, cât mai ales pentru clienţii noştrii.

Materialele de construcţii și serviciile reprezintă promisiunea calităţii şi soluţiile ideale pentru toate necesităţile clienţilor noştri.

01Articole pentru constructii din care poti alege tot ce ai nevoie pentru lucrarea ta. iti oferim cele mai bune preturi
De la otel beton si caramida, pana la sisteme de acoperis, gips-carton, instalatii, articole electrice si finisaje, dar si OSB, parchet, usi, pal melaminat si feronerie, gama de produse e special conceputa astfel incat sa-ti asigure toate materialele de care ai nevoie pentru renovarea sau constructia casei tale.

Obţii cele mai frumoase culori cu ajutorul maşinii noastre de colorat de la Policiolor!

DAFD

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.

You cannot copy content of this page